Parkovanie v križovatke

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

Vyriešený
meno
Dumbo 17. októbra 2018

Dobrý deň.
Dlhodobo vnímam problém parkovania na križovatke ulíc Bernolákova, Jesenského a SNP. Stoja tam autá, ktoré v križovatke podľa vyhlášky nemôžu parkovať (tiež tam stojí dlhodobo nabúrané auto). Znemožňujú tak výhľad už v tak dosť neprehľadnej križovatky a vznikajú tam rôzne kolízne situácie (autá, chodci a cyklisti). Nie je to sranda, keď ide po hlavnej ceste (dole ulicou Bernolákova) cyklista a vy ho jednoducho nevidíte, pretože vodič bielej dodávky stojí bezprostredne v križovatke. Alebo rozbiehate sa na cestu do ktorej vôbec nič nevidíte a oproti sa rúti auto, ktoré vás tiež nevidí. Mohlo by mesto, alebo Mestská polícia riešiť a vyriešiť tento dopravný problém?
Ďakujem.

18. október 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet bol preposlaný zamestnancom príslušnému odboru mestského úradu v Hlohovci, ktorí sa jeho riešením budú zaoberať a zároveň bola na túto situáciu upozornená aj Mestská polícia Hlohovec.

Lucia Hausknechtová
Referentka pre komunikáciu, vonkajšie vzťahy a propagáciu, MsÚ Hlohovec
22. október 2018

Katarina Hlbocanova

Vdaka za pridanie podnetu, uz som to chcela napisat aj ja, myslim ze to cele vzniklo viac-menej odkedy je tam nova predajna Spoma, ktora sama o sebe nie je problematicka, ved aj maju vlastne parkovisko vo dvore, kt. ale ludia castokrat odignoruju, odparkuju vonku a parkovisko predajne je poloprazdne. Podla mna by bolo treba minimalne dat zakaz statia/zastavenia na jednej strane vozovky, lebo ked tam takto stoja auta po oboch stranach, jednak je ta spominana krizovatka absolutne neprehladna a jednak sa tam uz dve auta nevyhnu a je ta cesta proste uzka ... Vopred vdaka za poriesenie.
24. október 2018

Dumbo

aktualizácia 24.10.2018
Umenie zaparkovať bieleho vozidla, rovnako tak autá zaparkované v protismere v smere ku kalvárií.
Dnes som si všimol, že tam je nová kamera MsP, čiže mestský policajti to majú kedykoľvek LIVE k nahliadnutiu.
31. október 2018

Dumbo

... aj takto sa dá.
09. marec 2019

Maros Sz.

Dany problem je uz vyrieseny, na jednej strane je zakaz zastavenia. Dakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania