Vyhradené parkovisko

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Uzavretý
meno
Dumbo 19. novembra 2018

Dobrý deň.
Na ul. Hlohová sú vyhradené dve parkovacie miesta pre nejakú Deltu. Sú toto legálne zriadené parkovacie miesta? Pretože sa mi nezdá, aby bolo úradne zriadené parkovanie hneď na hrane križovatky k jednosmernej ceste na veľké platené parkovisko. Na značke je aj amatérsky dodatok hrozby odťahu vozidla s nápisom zákaz parkovať, čo je podľa mňa aj správne, lebo tam nemá byť ani normálne a ani vyhradené parkovanie. Prosím preskúmajte túto situáciu. Na škodu veci by nebolo ani obnoviť vodorovné dopravné značenie pre vjazd na mestské platené parkovisko.
Ďakujem.

10. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vašim podnetom sa zaoberal Referát dopravy a technickej infraštruktúry mestského úradu. Cestu, ktorú ste v podnete označili nespravuje mesto Hlohovec. Vlastníkom je trnavský samosprávny kraj a cestným správnym orgánom je Okresný úrad Trnava, odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií. V tejto veci teda odporúčame kontaktovať Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií www.minv.sk/?odbor-cestnej-dopravy-a-pozemnych-komunikacii-70.




Kto? Referát dopravy a technickej infraštruktúry, Mestský úrad Hlohovec

Kancelária primátora
Mestský úrad Hlohovec
10. január 2019

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň,

Váš podnet som preposlal na odd. dopravy a technickej infraštruktúry VÚC Trnava, hneď ako obdržím odpoveď uverejním ju v tomto podnete

s pozdravom

Tomáš Polák
administrátor OPS Hlohovec
11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe Vášho dopytu Okresný úrad Trnava, odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií oznamuje, že na predmetné trvalé dopravné značenie (zvislé aj vodorovné dopravné značenie) vydal určenie na použitie trvalého dopravného značenia č.sp. OÚ-TT-OCDPK-2014/017972/Ho zo dňa 03.09.2014, ktoré odsúhlasilo Okresné riaditeľstvo Policajného zboru Trnava, Okresný dopravný inšpektorát pod sp. č. ORPZ-TT-ODI-56-176/2014 zo dňa 26.08.2014.

Určenie trvalého dopravného značenia bolo vydané na základe žiadosti spoločnosti Delita, s. r. o., Ferdiša Kostku 1, 841 05 Bratislava z dôvodu vyhradenia parkoviska (parkovanie sanitných a zásobovacích vozidiel) .


S pozdravom

Ing. Katarína Hodúrová
Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií Okresný úrad Trnava Kollárova 8, 917 02 Trnava
Tel.: +421 33 5564398

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania