Radlinského-semafor-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Hlohovec

V riešení
meno
Miloš 22. marca 2019

Na prechode pre chodcov, ktorý je pri križovatke ulíc SNP - Radlinského - Za poštou by sa podľa mňa veľmi hodil semafor s tlačídlom. A taktiež na prechode pri zadnej bráne cintorína. Všetky tri semafory (vrátane semaforu pri predajni Orange) by mali byť synchronizované. Pomohlo by to plynulosti cestnej premávky, zdisciplinovaniu chodcov a tiež aj k výraznému zvýšeniu bezpečnosti chodcov na týchto prechodoch.
(trochu od veci: v zozname Lokalizácií mi chýba ulica SNP - aspoň pre tento podnet)

03. apríl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnetom sa zaoberal referát dopravy a technickej infraštruktúry mestského úradu v Hlohovci. Uvedomujeme si, že dopravná situácia v meste nie je ideálna, a preto sme tento rok vyčlenili v rozpočte peniaze na úpravu ciest II. triedy, ktoré prechádzajú mestom. V rámci tohto projektu sa bude riešiť úprava križovatiek v lokalite od kruhovej križovatky po križovatku pri cintoríne. Súčasťou zadania sú aj priechody pre chodcov a osadenie svetelnej signalizácie, ktoré musia byť pred osadením overené mikrosimuláciami, takže nevieme presne odhadnúť konečné riešenie. Realizácia bude závislá aj od pridelenia finančných prostriedkov a dohody so správcom komunikácie – Trnavským samosprávnym krajom a správou a údržbou Trnavského samosprávneho kraju.

Kto? Referát dopravy a technickej infraštruktúry, Mestský úrad Hlohovec

Kancelária primátora
Mestský úrad Hlohovec
20. február 2022

Miloš

Dobrý deň, prešli takmer tri roky od môjho podnetu. Je niečo nové v tejto veci?
Ďakujem.
Miloš
20. február 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Martina
Odkaz pre starostu
[email protected]
29. február 2024

Miloš

Dobrý deň. Onedlho bude 5 rokov od zadania môjho odkazu: https://www.odkazprestarostu.sk/hlohovec/podnety/66131/radlinskeho-semafor-chybajuci?ref=288679526516453775903591CMRlq4c6g8lgXBxuYeqFx7sZJ3fc0
Je nádej, že sa veci pohnú dopredu? Kto tadiaľ ide autom, asi mi rozumie. Takmer vždy keď prejde zopár áut tak sa tam ďalší a ďalší "odvážni" chodci vrhajú na prechode pod autá. Na jedinom semafórovom prechode sú však pekne disciplinovaní. Nedalo by sa to tak aj tu?
Ďakujem.
01. marec 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania