Bernolákovská-cyklotrasa-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Ivanka pri Dunaji

Uzavretý

Dobry den chcel by som upozorniť na nezmyselnosť stĺpikov na cykloceste, popri ulici Bernolakova ktore nijakym sposobom nezamedzuju vjazd auta na cyklochodnik kedze popri celej ceste su desiatky miest kde auto na chodnik môže vojsť a žiaden stĺp mu v tom neprekaza, preto tieto stĺpy iba ohrozujú v konecnom dôsledku cyklistov a obzvlast keď idem s deťmi, vždy dufam ze ho syn úspešne netrafí, preto navrhujem ich odstránenie. Ak sa mýlim a mujú ešte stále nejaký význam, samozrejme rád si nechám vysvetliť aký.

23. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

stĺpiky sú v súlade s legislatívou o bezpečnosti a zabraňujú vjazdu mot. vozidiel. Chápem, že nie všetkým vyhovujú a pri nepozornosti dokážu aj ublížiť, ale ich umiestnenie je opodstatnené a schválené príslušnými autoritami na základe skúseností.
Ďakujem za pochopenie.
Kto? OU

Marek Glodič
23. november 2019

Michal Kondela

Dobrý deň, rozumiem, že stĺpiky su umiestnene na zaklade legislatívy ale pokial nieje záväzná treba sa pozerať na logiku veci. Dané zábrany vôbec nezamedzujú vstupu áut na cyklochodník zabrany su vyriesene mozno na 4 miestach ale na ďalších 20 ja možné prejsť na cyklochodnik autom bez problémov. Budete aj tam dodatocne teda obsadzovať stĺpiky, no nie lebo to nedáva zmysel, rovnako ako tie co su tam aj teraz. A keby tam mali opodstatnenie tak tento podnet by sa mohol zmeniť ze par stlpikov bolo ulomenych a treba ich naspäť doplniť. Budete na to míňať finančné prostriedky, no nie lebo zase viete ze to nemá opodstatnenie a význam a len to ohrozuje v konecnom dôsledku tych ktorých to má chrániť. Prosím prehodnote či nebude prospesnejsie tychto par stlpikov odpilit, ked ich uz aj tak par chýba.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania