Bardejovská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Uzavretý
meno
Jana 19. mája 2023

Parkovanie na trávnatej ploche, kde auta aby tam mohli zaparkovať musia prejsť po cyklistickom chodníku a chodníku pre chodcov. Bolo by vhodné tam vysadiť nejaké stromy alebo kríky, poprípade dať nejaké kamene, aby sa na tejto trávnatej ploche nemohlo parkovať. Doteraz sa tam neparkovalo!
V prvom rade je nebezpečne jazdiť s autom po cyklistickom chodníku, kde sa bicyklujú deti a nie je ani vhodné, aby auta na juhu parkovali po všetkých trávnatých plochách, lebo žiadne neostanú. Prosím o vyriešenie tejto situácie.

19. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Pozdravujem,

podnet sme poslali na vyjadrenie a prešetrenie.
Ďakujeme!

PhDr. Mgr. Ondrej Miškovič, LL.M.
Kancelária primátora mesta Kežmarok
13. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

posielame vyjadrenie náčelníka MsP Kežmarok, plk. Mgr. Štefana Šipulu:

"Ďakujeme za Váš podnet, na základe ktorého mestská polícia zvýši hliadkovú činnosť na Ul. Bardejovská a jej okolí, so zameraním na parkovanie vozidiel na zeleni a na miestach, kde je to dopravným značením zakázané. Aj na základe ďalších prijatých opatrení zo strany mestskej polície, tieto by mali pomôcť riešiť problematiku parkovania v danej lokalite. Zároveň Vás chcem požiadať, aby ste v prípade zistenia protiprávneho konania obratom kontaktovali mestskú políciu na bezplatnom telefónnom čísle 159, aby mohli byť aj z našej strany obratom prijaté príslušné opatrenia v zmysle platných právnych predpisov."

PhDr. Mgr. Ondrej Miškovič, LL.M.
Kancelária primátora mesta Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania