Kaluže na chodníku - Garbiarska ulica

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Matúš Švirloch 15. júna 2012

Chodník na Garbiarskej ulici od novinového stánku prakticky až po Severku: Je úplne zničený a pri daždi sa na ňom robia obrovské mláky, ktoré majú ľudia problém prejsť, hlavne ak na vedľajšej ploche (tiež vôbec neupravenej, vedľa cesty) stoja autá. Ak by sa opravil chodník i spomínaná odstavná plocha (z ktorej sa, keďže nie je vyrovnaná, dažďová voda zosúva práve na chodník), vyriešil by sa problém s mlákami i s prípadným parkovaním niekoľkých vozidiel.

26. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Rekonštrukcia chodníka na Garbiarskej ulici je súčasťou realizácie projektu „Revitalizácia Centrálnej mestskej zóny“. V súčasnosti sa ukončuje výberové konanie na dodávateľa. Predpoklad začatia realizácie stavby je august- september 2012. Z uvedeného dôvodu sa v 26. týždni zrealizujú len opatrenia menšieho rozsahu na odvedenie vôd z existujúceho chodníka do priľahlej zelene.
25. júl 2012

Richard

Pokiaľ niekto z oslovenych firiem neda podnet na urad pre verejne obstaravanie
12. august 2012

Odkaz pre starostu

Ak sa aj nejaké opatrenia menšieho rozsahu urobili, boli absolútne neúčinné. Osobne vyskúšané, chodník je po daždi totálne neriechodný. Budeme sa aj naďalej zaujímať o to, v akom štádiu je spomínaný projekt Revitalizácie centrálnej mestskej zóny. Nateraz podnet zaraďujeme medzi Neriešené, čo sa však môže zmeniť hneď ako sa podnet vyrieši.
01. október 2012

Jana Imrichová

Dnes je 1.10.2012 a na Garbiarskej ulici sa nekoná žiadna revitalizácia ulice. Nedeje sa nič. Prečo? Zaujímal by ma konkrétny dôvod a nie len to, čo zaznelo v KTV, že zaúradoval "úradnícky šimel" - ako nám to vysvetlil pán primátor.
01. október 2012

Odkaz pre starostu

@Jana Imrichová, ďakujeme za aktualizáciu stavu na Garbiarskej ulici, hneď sme na vašu otázku upozornili samosprávu. Čakáme spolu s vami na odpoveď.
24. január 2020

Odpoveď samosprávy

Chodník a priľahlé parkovacie plochy sú nové.

Ing. Eva Kelbelová, odd. UPŽPSP MsÚ KK

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania