Chodník pri starom futbalovom štadióne

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 31. júla 2012

Rád by som sa opýtal vedenia mesta, či má v pláne niečo robiť s odvodnením chodníka smerom na dolný Juh. Chodník pri starom futbalovom štadióne je okamžite neprechodný aj pri menšom daždi. Táto situácia trvá od povodní spred 3 rokov.

05. august 2012

Matus

Bolo by dobré ak by sa urobilo aj niečo s chodníkom v smere od Tesca na Ľubickú cestu.
08. august 2012

Odpoveď samosprávy

Po povodni v roku 2010 bola upravovaná vrchná asfaltová vrstva chodníka a s ohľadom na dočasný charakter chodníka a skutočnosť, že táto časť sídliska JUH nie je ešte stavebne ukončená, sa neuvažuje s jeho ďalšou stavebnou úpravou. Pri dažďoch s ohľadom na konfiguráciu okolitého terénu a chýbajúcu dažďovú kanalizáciu s možnosťou odvedenia vôd, dochádza ku krátkodobému zaplavovaniu najnižšie položenej časti chodníka. Problém zaplavovania chodníka vznikol navýšením okolitého terénu pri záplavách a vyrieši sa znížením jeho úrovne a vytvorením vsakovacej jamy v najnižšom bode terénu vedľa chodníka. Vzhľadom na intenzitu jeho využívania chceme to riešiť v čo najbližšom možnom termíne.
Prístupový chodník zo sídliska na Ľubickú cestu je stavebne riešený v rámci rozostavaného bytového domu a dnešná podoba je len provizórnym riešením preto sa na ňom vykonáva len nevyhnutná úprava presypaním kamennej drvy.




Ing. Eva Kebelová, vedúca odd.
03. február 2020

Odpoveď samosprávy

Vsakovacia jama bola zrealizovaná.

Ing. Eva Kelbelová, odd. UPŽPSP MsÚ KK

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania