Nepojazdné vozidlá na Bardejovskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 05. októbra 2012

bolo tu auto ktore zabera parkovacie miesto, tak pridam este dva. jeden na foto a vedla neho zeleny favorit

06. október 2012

Odkaz pre starostu

Keby ste ešte bližšie identifikovali to druhé auto, prosím. Pridajte aj jeho fotku alebo napíšte ŠPZ. Nech sa jednoduchšie dá identifikovať. Vďaka.
08. október 2012

Anonymný užívateľ

posielam foto druheho nepojazdneho auta
18. október 2012

Janka

Na ulici Slavkovská je zaparkovené auto značka KK 807 AH. Toto auto stoji tam už minimalne pol roka a zaberá parkovacie miesto. Prosim požiadať o napravu
19. október 2012

blejd

co keby si si nasla kluce a odparkovala ho :D
26. október 2012

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia Kežmarok vo veci nepojazdných vozidiel na ul. Bardejovskej vykonala šetrenie výsledkom, ktorého bolo zistenie nasledujúcich skutočností:
Vozidlo zn. Peugeot, EČV :KK 680 BF zaparkované na parkovisku na ul. Bardejovskej č.9 neporušuje žiaden zákon ani všeobecný právny predpis, nakoľko sa jedná o pojazdné mot.vozidlo.
Dňa 16.10.2012 bolo hliadkou MsP zistené preparkovanie uvedeného mot. vozidla na iné parkovacie miesto v rámci toho istého parkoviska. V prípade zistených nových skutočností ohľadom dlhodobého parkovania na jednom mieste budeme postupovať v zmysle platnej právnej legislatívy.
Vozidlo zn. Škoda Favorit, zelenej farby, EČV.: KK 470 AO, nespĺňalo podmienky na prepravu a používanie na pozemných komunikáciách v zmysle zákona č.8/2009 o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Z tohto dôvodu bol zistený majiteľ uvedeného mot. vozidla a vyzvaný k jeho odstráneniu z parkoviska v termíne do 16.10.2012.Vozidlo bolo odstránené v termíne.

Mestská polícia Kežmarok eviduje mot. vozidlo zn. Škoda Favorit EČV.: KK807 AH, ktoré je dlhodobo zaparkované na ul. Slavkovskej. Šetrením bolo zistené, že majiteľom vozidla je občan z obce Krížová Ves, ktorý bol vyzvaný k odstráneniu uvedeného vozidla. Následne bola zistená skutočnosť, že vozidlo je v exekúcii a bez súhlasu exekútora nie je možné s vozidlom manipulovať.


kpt. Ing.Milan Slota, náčelník MsP Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.