Kontajner na šatstvo, Tatranská ulica

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 08. októbra 2012

O tomto kontajneri sa tu uz pisalo ked bol preplneny. Tento krat si z neho niektory z neprisposobivych obcanov urobil zasobaren oblecenia. Plech zozadu je vypaceny a vytiahnute oblecenie je hodene vedla. Asi "obcanovi" nepasla farba alebo velkost. Je potrebne ho lepsie zabezpecit, inak neplni svoju funkciu.

11. október 2012

Odpoveď samosprávy

Na poškodené kontajnery na šatstvo bol hneď po zistení upozornený majiteľ kontajnerov. Kontajnery na šatstvo upraví tak, aby zabránil vyberaniu šatstva z bočných a zadných stien.



Ing. Eva Kelbelová,vedúca oddelenia ÚPŽPSK
14. október 2012

erik

Dnes som si všimol na Možiarskej ul. Dvoch cigánov s pajserom v ruke, už viem načo ich použivajú. Pred včerom bol kontajner ešte v poriadku dnes už je vypačený. Policia, je jedno či mestská alebo štatná by mala častejšie vykonávať obhliadky nie len buzerovať a dávať papuče vodičom na námesti!
30. október 2012

smetiar

Aj na nasej ulici je ten problem ale MP aj ked sa snazi proti nasim ciernym bratom nema sancu je ich malo :-( Mali by tie kontajneri odstranit !Satstvo sa moze vyhadzovat aj na Technicke Sluzby a aspon nebudeme mat bordel v meste :-)))
22. november 2012

Anonymný užívateľ

Po viac ako miesiaci od upozornenia na problem je kontajner opraveny. Roh kontajneru je sice spät priskrutkovany skrutkami, avsak podla mna je to nedostatocne riesenie. Ked kontajner dokazali otvorit predtym aj napriek nitom ... teraz ho pohodlne a potichu odskrutkuju a vyberu ako zregalu tovar. Nie je to uprava, ktora zabranuje vyberaniu satstva, ale len oprava kontajneru. Davam tomuto rieseniu niekolko dni. A co Vy, pani Kelbelova, ste spokojna s riesenim?
23. november 2012

Odkaz pre starostu

@Pan Pavol: pozorujte, prosím, niekoľko dní kontajner a dajte nám vedieť, či riešenie problému bolo dostatočné, aby sme podnet mohli zaradiť buď medzi vyriešené alebo aby sme samosprávu oslovili s doriešením podnetu. Vďaka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.