Prečo nie je celá ulica Priekopa jednosmerná?

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Vyriešený
meno
Miroslav Gurka 29. januára 2016

Prečo by to nemohlo vyzerať tak, ako to je na fotke? Celá ulica v pohode jednosmerná, všetky tie autá, čo tam stoja a nemajú tam státie ZAKÁZANÉ, by mohli v pohode parkovať a nemuseli by sa všetci tlačiť odzadu k "číňanovi" a medzi bytovky Priekopa 11. Mohli by tam byť parkovacie miesta, a prečo nie sú? Lebo niekto vymyslel, že jednosmerka bude len do polovice ulice...

15. február 2016

Odkaz pre starostu

Keďže systém po istom čase podnet automaticky vyhodnotil ako neriešený, upozornili sme opäť samosprávu na chýbajúcu odpoveď. Veríme, že sa jej čoskoro dočkáme. Sledujeme naďalej spolu s vami.

B. Švirloch, OpS Kežmarok
17. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
preveríme možnosti a zašleme odpoveď. Ďakujeme za trpezlivosť, s pozdravom

Ing. Zuzana Šlosárová, komunikačný manažér
27. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, p. Gurka. Posielam odpoveď z oddelenia územného plánu, životného prostredia a stavebného poriadku k Vášmu podnetu:
Pekný deň!
Nie je pravidlom, že komunikácia musí byť po celej dĺžke komunikácie zjednosmernená. Vychádzali sme z celkovej dĺžky komunikácie a z frekvencie dopravnej obsluhy v dotknutom území. Takéto riešenie je vhodné a optimálne pre dopravnú obsluhu dotknutého územia s minimalizáciou predpokladaného počtu najazdených kilometrov pre zásobovanie a občanov bývajúcich v dotknutom území.

S pozdravom

Tomaškovič

S pozdravom,


Ing. Zuzana Šlosárová
27. máj 2016

MG Muro

Vdaka za odpoved tak mi potom aj viete vysvetlit alebo poradit kde maju parkovat auta z priekopy 10 a 11

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania