Nezmyselne "opravená" cesta smerom na Zlatnú

Zodpovednosť za riešenie: Kežmarok

Uzavretý
meno
Dávid 01. septembra 2018

Po "oprave“ danej cesty vznikli veľké výškové prevýšenia medzi krajnicou a vozovkou, kde momentálne nie je možné, aby prešli dve autá okolo seba bez toho, aby museli zísť z cesty a poškodiť si auto tak ako ja (podotýkam, šiel som vtedy max 2-3 km/h, keď som musel zísť jednou stranou auta dole z cesty a umožniť oprotiidúcemu autu prejazd) a v tej chvíli som jednou stranou padol dole asi o 15 -20 cm (!!!)a poškodil si časť prahu, viď. foto. Nemohol sa nasýpať okolo aspoň štrk, a tak spraviť prirodzený „nájazd/zjazd“? A nie vytvoriť veľký odskok po celej dĺžke cesty na oboch stranách, keďže sa cesta dvihla tým, že sa nový asfalt dával na ten pôvodný. Čo s tým plánujete robiť? Nie som prvý ani posledný, komu sa to stalo. Teraz si musím na vlastne náklady to dať opraviť a čakám na riešenie a vyjadrenie.

03. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ,
Krajnica cyklochodníka ako aj okolie cyklochodníka bude ešte upravené do finálnej podoby v priebehu tohto týždňa , čím sa tento problém odstráni .Prosím o ústretovosť a trpezlivosť.
Ďakujem



Ing. Eva Kelbelová, MsÚ Kežmarok
03. september 2018

Dávid

Prečo ak cesta nie je dokončená nebola označenia ako stavenisko? Nebola osadená žiadna dopravná značka o nespevnenej krajnici ? Čo bránilo dokončiť tento úsek pred tým ako bol znova otvorený ? Kedže sa nedal plnohodnotne využívať a dochádzalo k poškodzovaniu na súkromnom majetku občanov mesta. Škoda na aute je 400 €. Všetko kvôli neschopnosti vašich zamestnancov skontrolovať riešenie ´´opravy´´ cyklochodnika (účelovej cesty kedže tam jazdia auta či už osobne alebo nákladne) pred otvorením a daním komunikácie do užívania!!!
06. február 2020

Odpoveď samosprávy

Z tohto príspevku neviem posúdiť, o akú časť cesty ide. Poprosíme o doplnenie, prípadne terajší stav. Tento druh podnetov sa v tejto aplikácií neopakuje na danom úseku.

Ing. Ladislav Tomaškovič
Zástupca vedúcej oddelenia, Doprava a cestné hospodárstvo v meste Kežmarok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania