Szemétszállíttó teherautó útként használja a járdaszakaszt!

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Barnabás Németh 16. júna 2016

Ahogy a képeken is teljesen meg van rongálva van a járdaszakasz! A CLEANCITY sro szemétszállító gépjárműve minden alkalommal útként használja a járdát! A képeken tisztán kivehető a gépjármű gumiabroncsainak nyoma! Esőzéskor járhatatlan a járdaszakasz, és egyébként is a járda az nem út, és főleg nem egy teherautó számára, mert nem arra lett tervezve. Az ilyen gépjárművek össztömege eléri a 26 tonnás súlyt is!! A szemetesekre is vonatkozik a kresz!
"Járda: az útnak a gyalogosok közlekedésére szolgáló - az úttesttõl szintkülönbséggel, kiemelt szegéllyel, vagy más látható módon elhatárolt - része"
Köszönjük, hogy az adófizetők pénzét a felelőtlen emberek miatt pazarolni!- Ha rendeltetés szerűen használnák a járdát nem kéne!
Igazság akkor lenne, ha a felújítás költségét a CLEANCITY sro állná!

20. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet! Budeme sa snažiť Vašu požiadavku riešiť po zhodnotení situácie odborníkom príslušného odboru MsÚ v Komárne. Na základe technických a finančných možností úradu sa budeme snažiť problém riešiť.
Köszönjük a felvetést! A bejelentett problémát az illetékes szakosztály emberei igyekezni fognak mielőbb felmérni és a hivatal műszaki és anyagi lehetőségei függvényében mielőbb megoldást találni.

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal
16. október 2016

Barnabás Németh

Podnet ešte stále nie je vyriešený!!!!
23. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Chodník bol obnovený, kontajnerové stanovište bolo premiestnené. Podnet je vybavený.
A járdaszakasz fel lett újítva, a szeméttároló új helyre került. A bejelentett probléma megoldódott.

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania