Nebezpečný prechod pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Košická Nová Ves

Vyriešený
meno
Jaroslava 23. novembra 2014

Problém je prehustená premávka a vypínanie semaforov. V piatok 21.11.2014 okolo 16. hodiny som chcela prejsť s vnukom cez prechod pre chodcov - od Lingova na Herliansku. Semafor bol vypnutý - tak sme stáli na chodníku takmer 15 minút, nenašiel sa šofér, čo by zastavil. Vstúpili sme do cesty - auto nás takmer zrazilo. Autá tu jazdia príliš rýchlo a keď nie je zapnutý semafor - je problém. Moje školopovinné vnúčatá tu prechádzajú denne cez cestu. Nebezpečný prechod je i na konečnej zastávke autobusov na Dargovských hrdinov - Lingov - nevidíte rútiace sa autá. Jednoznačne osadiť semafor a kontrolovať rýchlosť na uvedených miestach. Foto je staršie - z letného prázdninového obdobia.

03. január 2020

Ctihodny občan

Dobrý deň, situácia v danej križovatke sa už zmenila. Semafory sú osadené v každom smere a nevypínajú sa.V ranných hodinách kontrolujú križovatku , a zabezpečujú plynulosť a bezpečnosť policajti.
Ďakujem za pochopenie
starosta
03. január 2020

Jaroslava

Ďakujem, situácia na tejto križovatke sa posunula k lepšiemu. Želám veľa úspechov, vytrvalosti a síl - k riešeniu všetkých vzniknutých problémov..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania