Rozvojová-verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Róbert Karaba 30. januára 2019

V našej mestskej časti sa v roku 2019 počas troch mesiacov nebude odvážať separovaný odpad konkrétne papier a sklo. Toto je cesta ako učiť ludi separovať?

30. január 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: KOSIT a.s.,
30. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Podnet vo veci odvozu separovaného zberu sme odstúpili spoločnosti KOSIT a.s., ktorá v meste Košice zabezpečuje odvoz a likvidáciu odpadu.
Kto? KOSIT a.s.,

Terézia Klimeková, MÚ MČ Košice - Juh, ORRaBP
31. január 2019

Jozef Verbovský

Dobrý deň p. Karaba. Vyššie uvedené odpovede trochu upravíme. Tento harmonogram zvozu triedeného zberu je výsledkom dohody medzi Magistrátom mesta Košice a spoločnosťou NATUR PACK (príslušná OZV pre mesto Košice). Spoločnosť KOSIT a.s. je vo vzťahu ku zberu triedených zložiek odpadu len jej vykonávateľom a musí sa držať nimi nastaveného harmonogramu. To sa týka zvozu nielen vrecového zberu triedených zložiek, ako aj zvozu z "bytových" častí mesta. Ako spoločnosti, ktorej záleží na efektívnom spracovaní a nakladaní s
odpadom v našom meste však Vášmu a aj iným podnetom v tomto smere rozumieme a budeme ho komunikovať vyššie uvedeným stranám. V prípade otázok som Vám k dispozícii. Jozef Verbovský, Marketing a PR manager ([email protected])

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.