Fábryho-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Dargovských hrdinov

Vyriešený
meno
Jana Timonová 14. augusta 2019

Dlhodobo odstavené vozidlo s EČ KE068EY (odstavené vyše 2 roky, bez pohybu - Fábryho 40). STK a emisná kontrola skončila platnosť 1.12.2017. Žiadam o preverenie a o všetky možné kroky k odstráneniu vozidla, keďže parkovacích miest je tu veľmi málo. Ešte poprosím o preverenie platnosti vyhradeného parkovacieho miesta ZŤP (foto 2), keďže aj predmetné auto je jeho súčasťou a mám dojem, že zanikli potrebné zásady a podmienky pre jeho udržiavanie.
Ďakujem

16. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, v danej veci požiadame mestskú políciu, aby podnikla všetky kroky k odstráneniu vozidla. Čo sa týka preverenia vyhradeného parkovacieho miesta, kontaktujeme referát dopravy Magistrátu,a by nám poskytol informácie a v prípade zániku podmienok, odstránil danú značku.
ďakujeme za pochopenie a pekný deň
Jozef Andrejčák
Kto? Mestská polícia Košice
26. december 2019

Ľubomír Štulajter

Chcelo by to systémové riešenie oboch problémov. Na Zupkovej máme min. 2 vraky, jeden (Zupkova 4) tam stojí cca 2 roky, v prípade druhého (Zupkova 6) si už fakt nepamätám časy, keď tam nestál.
A čo sa týka miest vyhradených pre invalidov, tiež to nie je prvý takýto prípad. Opäť na Zupkovej viem o dvoch (dnes už zrušených) miestach, ktoré dlhodobo neboli používané na určený účel.
26. máj 2021

Michal Sokolovič

......... odstraňovanie aut trva roky. A na našom sídlisku nejak rýchlejšie pribudajú.
Asi máme na Slovensku komplikovanú birokraciu, veľa zákonov ktoré si vzájomne odporuju ..... na každom úrade a na každej úrovni.
O koľko by bola naša krajina krajšia, ekologickejšia, čistejšia, efektivnejšia a funkčnejšia.
Stále sa zamýšľam kde je problém?
Prečo je to v zahraničí častokrát inak ....
27. máj 2021

Michal Sokolovič

Vozidlo bolo odtiahnuté.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania