Ul. Mládežnícka-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení

Pekný deň ,chcela by som sa informovať či sa plánuje a kedy cca alebo či je to v nejakom riešení - cesta ku garážam. od pumpy smerom k zbernému dvoru je to rozbite tak že už jedným autom je problém prejsť výtlky blato po kopaní to nedali vôbec do pôvodného stavu.To ale ako rozryli a rozblatili cestu k novým garážam to je už dlhodobo problémom.Všetko to blato si vozíme do garáže alebo keď chceme prejsť peši tak to je na gumáky.vychadza sa tam z rieky a všetko je tam samé bahno.mozno by stačilo to vysypať štrkom len prosím neako poriešiť je to už viac mesačný problém nie len v dažďovom období. Ďakujem

29. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Komunikácia, ktorá vedie od pumpy smerom ku garážam je poškodená z dôvodu realizácie kanalizácie, ktorá je v tejto komunikácia uložená. Vzhľadom k tomu, že potrubie, ktoré je v tejto vozovke je potrebné ešte odtlakovať, urobiť preplach a ak bude odovzdané s týmito zárukami môžeme robiť povrchovú úpravu. Zábrany k tomu, aby sme urobili celoplošnú povrchovú úpravu sú aj v tom, že v časti tejto vozovky sa v najbližších týždňoch bude realizovať rekonštrukcia hlavného vodovodného potrubia, ktoré vedie zo studní do vodojemu nad Krásnom. Určite pochopíte, že by bolo nehospodárne a nezodpovedné, ak by sme na niekoľko mesiacov urobili povrchovú úpravu vozovky, ktorá by stála nemalé finančné prostriedky a po niekoľkých mesiacoch by investor túto vozovku rozkopal a bola by v takom istom stave ako je teraz. Preto je spoločná dohoda s investorom, že po dokončení týchto prác upravíme vozovku novým asfaltovým kobercom.

Ing. Jozef Grapa
29. marec 2021

Marcela Solišova

Pekný deň prajem , veľmi pekne ďakujem za čas a vysvetlenie k danej téme.
Pokiaľ tam budú ešte práce ako píšete tak máte pravdu že je zbytočne to opravovať,hádam to bude čoskoro lebo chodiť v úseku od tej nádrže dozadu ku garáži v topánkach alebo nízkym autom je niekedy nemožné 🙈😁 prajem pekný zvyšok dňa.
S pozdravom Solišová Marcela

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania