Ul. 1. mája-Verejné služby-Skúšky rozhlasu

Zodpovednosť za riešenie: Krásno nad Kysucou

V riešení
meno
Daniel 09. augusta 2021

Skuska verejneho rozhlasu sa deje prilis casto (cca 2x za mesiac), pricom trva pol dna. Vzdy byva prilis hlasna a s rusivou hudbou. Vela ludi pracuje z a studuje (ci dokonca statnicuje) z domu a hluk z rozhlasu je velmi rusivy pri videokonferenciach. Taktiez skuska rozhlasu nebyva ohlasena vopred. Prosim o pouzitie menej rusivej a hlasnej hudby a obmedzenie skusky na nebvyhnutnu dobu (naozaj neverim, ze rozhlas musi nepretrzite hrat pol dna a nestaci ho iba opakovane zapnut na 20-30 sekund).

16. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
už na základe viacerých podnetov a sťažností na príliš časté hlásenie informácii pre občanov sme zregulovali oznamy a opravy jestvujúcich vedení musíme riešiť formou spustenia rozhlasu. Túto činnosť sa snažíme vykonávať vždy po desiatej hodine, aby sme odstránili jestvujúcu závadu. Vždy sa občanov ospravedlňujeme a upozorňujeme ich, že sa rieši oprava rozhlasu. Od závažnosti opravy záleží spustenie rozhlasu, ako aj v ktorej lokalite sa oprava vykonáva.

Jaroslav Pagáč
27. august 2021

Daniel

Minimalne by bolo mozne pouzit neutralnu nerusivu hudbu na nizsej hlasitosti.
07. september 2021

Katarína

Vo Vlčove rozhlas nefunguje už niekoľko rokov a nikoho to netrápi. Aj napriek opakovaným sťažnostiam sa nič nerieši
27. september 2021

Roman

Občania mesta taktiež pracujú aj na nočné takže to že rozhlas skúšate po 10 hodine nikomu nepomôže
21. marec 2023

Pavlina

Ďakujeme pani čo vyhlasuje o 10hod pohreby a každý raz mi zobudí dieťa , ktoré mi konečne zaspí. Aj napriek telefonickom kontakte so zodpovednou osobou s pánom P. , ktorému to bolo na smiech a dokonca mužovi tykal čo bolo od neho drzé. Nakoniec povedal ,že oboznámi kolegyňu, že oznamy ma vyhlásiť v poobedňajších hodinách. Na tieto účely má slúžiť aplikácia alebo sa dá zasielať sms správa ako aj v iných obciach. Pohreby zaujímajú len dôchodcov, dokonca ešte ani poriadne nepočujú alebo sú v obchodoch. Väčšina obyvateľov je aj v zamestnaniach. Ďakujem za nerešpektovanie obyvateľov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania