Poškodená mapa mesta

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Jakub Kmeť 07. júla 2014

Pred vstupom do parku pri Obchodnej akadémii je rozbitá informačná mapa mesta. Sklo môže niekoho zraniť. Môže mesto daný stav napraviť?

07. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet, poškodené sklo na informačnej tabuli pri vstupe do parku bude v najbližšom možnom čase odstránené a vymenené za nové.

Miroslava Bakulová, útvar primátora, MsÚ Levice
21. júl 2014

maťo

Dnes som šiel s tade a ešte stále je to v dezolátnom stave. Slečna Bakulová, chyťte do rúk sklo a chodte to sklo nahodiť nové. Alebo Vás slabo platíme z našich daní?
22. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Vážený pán, maťo. Na základe zaslaného podnetu sa situácia riešila operatívne a informačná tabuľa pri vstupe do parku bola v priebehu minulého týždňa opravená a sklo bolo vymenené za nové. Preto nám dovoľte nesúhlasiť s Vaším tvrdením, že informačná tabuľa je k dnešnému dňu stále v dezolátnom stave. Fotografiu opravenej tabule nájdete v prílohe.

Miroslava Bakulová, MsÚ Levice
28. júl 2014

mato

OK, je to vymenené. Len som zvedavý, dokedy to sklo bude celé...A ešte niečo: vie mi niekto vysvetliť, prečo do starého hradného parku nechodí aj MsP LV? Možno mi odpíšete, že tam policajti chodia, ale ja som ich tam ešte nikdy nevidel...
31. júl 2014

Lupus Yonderboy

Ďakujem za rýchle riešenie nahláseného problému, pani Bakulová.
15. august 2014

Oliver

Vymeniť jednu tabuľu skla "Bakulke" trvalo mesiac. To je sila!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania