Pod Urbanom-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení

Hrozný stav chodníka, ktorý si vyžaduje CELKOVÚ údržbu naprieč celou ulicou Pod Urbanom a nie len zaplátať vypadnuté časti chodníka.

08. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň , ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. územného plánovania a stav. poriadku MsÚ Levice

MsÚ Levice
24. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, komisia dopravy a pracovníci mestského úradu Levice každoročne vytypujú najfrekventovanejšie cesty a chodníky, ktoré sú v zlom až havarijnom stave a tieto sa potom zoradia podľa dôležitosti do zoznamu určeného na realizáciu. O situácii na Ulici Pod Urbanom vieme a preto v prvej zmene rozpočtu budeme žiadať finančné prostriedky na vypracovanie projektovej dokumentácie na úplnú rekonštrukciu chodníkov pre peších.

odd. územného plánovania a stav. poriadku MsÚ Levice
17. október 2021

Mária

Pod Urbanom-chodník-bariéra na chodníku

Dobrý deň, chcela by som Vás informovať, že pri dnešnom odvoze zeleného odpadu bol chodník značne poškodený mechanizmom pri nakladaní zeleného odpadu. V roku 2018 bol tento chodník riešený kvôli prepadajúcemu sa chodníku. Je veĺká škoda, že pracovníci si pri takýchto prácach nedávajú väčší pozor. Kvôli nedbanlivosti je tento chodník opäť v havarijnom stave. My ako vlastníci RD máme obavu o zdravie a bezpečnosť okoloidúcich a i s prichádzajúcim zimným obdobím, môže dôjsť k zvýšeniu rizika úrazu.
Prosíme Vás týmto o doriešenie tejto situácie.
S úctou
Mária
17. október 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
15. február 2024

Veronika

Na uliciach Pod Urbanom, Pivničná, Lipová sú chodníky v havarijných stavoch. Chodci a detský cyklisti radšej uprednostňujú presuny po ceste, čo je zároveň aj nebezpečné pri súčasnej frekventovanej doprave na ulici Pod Urbanom.
16. február 2024

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Admin OPS
[email protected]
16. február 2024

Veronika Halmesova

Pivničná-chodník-výtlk

Na uliciach Pod Urbanom, Pivničná, Lipová a Vinohradnícka sú chodníky v havarijných stavoch. Chodci aj detský cyklisti uprednostňujú presun po ceste, čo môže byť nebezpečné z dôvodu neustále sa zvyšujúcej premávky na uliciach Pod Urbanom a Vinohradnícka. Poprosím o informáciu, kedy má mesto v pláne opravy chodníkov v tejto lokalite. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania