Ľ. Štúra-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení

Porozbijane flase v altanku a v jeho okoli, ktory sa nachadza v starej casti mestskeho parku. Mestka policia by tam mohla chodit castejsie na kontroly hlavne v nocnych hodinach. Cez den tam chodia rodicia s malymi detmi, ktori nepotrebuju aby sa im deti zranili, lebo mestska policia si nevie dat rady s vyrastkami.

20. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

MsÚ Levice
20. máj 2021

Marian

Ľ. Štúra-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Ludske vykali v altanku v starej casti mestskeh9 parku. Mozno by stalo za zamyslenie, ci by nebolo lepsie tento altanok z parku odstranit. Aj tak sa tam stretavaju len asociali.
25. máj 2021

Marian

A. Sládkoviča-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Porozbijane flase od alkoholu v altanku v starej casti mestskeho parku. Zisla by sa pravidelna kontrola zo strany mestskej policie. Hlavne vo vecernych a nocnych hodinach.
25. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, aktivační pracovníci chodia denne zbierať smeti do parkov, zároveň aj zametajú v altánku .

ref. aktivačných činností, MsÚ Levice
28. máj 2021

Braňo

Darmo aktivační prac. chodia upratovať, keď na druhy deň to je znova a v horšom stave. Buď nasadiť mestskú alebo štátnu a pokutovať alebo to Zavrite! Úprimne sa treba zamyslieť , či toto mesto chce dotovať! Opakujúci problém s výtržnosťami , bordelom a ničením lv majetku v už rekonstruovanom altánku či parku, robia si tam párty :) chlast drogy rock&roll a mesto to nevie alebo nechce riešiť ?! A tak by to mohlo byt pekne miesto na oddych.
07. jún 2021

Marian

Mlynská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Znovu porozbijane sklenene flase od tvrdeho alkoholu v altanku a porozhadzovane odpadky v okoli. Smutne, ze Levice si nevedia dat rady s vandalmi v jednej z najkrajsich casti Levic. Altanok bol nedavno ztekonstruovany a uz je znovu zniceny. Teraz sa rekonstruuje jazierko, ale na co, ked aj altanok sluzi len asocialom a opilcom?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania