Parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Uzavretý
meno
Ivan 14. októbra 2016

Chcem sa opytat kedy sa zmeni problem parkovania na vynohradoch pri ZS.Ako tam maju deti ist cez prechod ked na nom stoja auta.

17. október 2016

*pt*

toto je uz je vazne len a len o ludoch ..ciste hovado :O
17. október 2016

*pt*

toto je uz je vazne len a len o ludoch ..ciste hovado :O
17. október 2016

Ela

dobrý deň, toto je problém celého sídliska, na prechode pre chodcov stále stoja autá, v križovatkách stoja autá, ... tento problém sa začne riešiť až keď sa niečo vážne stane a vtedy bude už neskoro
17. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Váš podnet bol odoslaný dňa 14.10.2016 na mestskú políciu na riešenie.

MsÚ Levice





18. október 2016

IVAN

A prečo je tu taký problém ,lebo mesto neurobilo žiadne nové parkovisko .Mame tu len drahý parkovací dom. A kde je slubene parkovisko na Hlbokej ulici . Zrušili este aj to dočasne parkovisko.
19. október 2016

*pt*

zial, je to smutne, ale je to tak Ivan :(
20. október 2016

Jana Hercova

Dobrý deň, tiež sa pýtam, kde všetky tie autá majú parkovať. Jediné väčšie parkovisko zabral drahý parkovací dom a nové sa nevytvorilo. A to som zvedavá, ako sa bude parkovať a jazdiť, keď sa začne rekonštrukcia ulice Hlboká???
22. október 2016

Bagara

Dávam za pravdu autorom podnetu a komentujúcim. Avšak táto luxusná a nepostačujúca parkovacia situácia sa netýka iba Vinohradov, ale aj sídlisk na Rybníkov I, II, II, V., v podstate takmer v celom meste kde sú väčšie bytové domy + husto obývané tzv. „činžiakové“ lokality. ÁNO, predplatiť si ako nájomca garáž, či parkovacie miesto v garážovom dome si nemôže dovoliť každý! Budovanie nových parkovacích miest na úkor sídliskovej zelene, detských a športových ihrísk je kontroverzné riešenie. No to neznamená že by sa nedali nájsť aj úplne zbytočné a nevyužité plochy. Možno by pomohlo aj zakomponovanie určitého zákazu parkovania služobných - firemných automobilov pred panelákmi do VZN mesta, ktoré by preverovala MsP na základe ŠPZky. A čo tak spoplatnenie majiteľov a domácností kde je zaparkované viac ako 1. vozidlo. Je potrebné iba doriešiť systém a techniku kontroly! (je veľmi nefér že rodina_domácnosť, kde je iba 1. vozidlo nedokáže večer zaparkovať pred panelákom, ale sused veselo parkuje aj s 3. autami).
26. október 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia v Leviciach vzhľadom na enormne zvýšený počet priestupkov v cestnej premávke a sústavné nerešpektovanie zvislého a vodorovného dopravného značenia aj na sídlisku Vinohrady začala od 17.10.2016 realizovať pomerne rozsiahle preventívno-bezpečnostné opatrenia, ktoré súvisia so sústavným páchaním priestupkov, vyplývajúcich zo všeobecnej úpravy cestnej premávky ako aj neuposlúchnutím pokynu vyplývajúceho z dopravnej značky: zákaz zastavenia, zákaz státia, zákaz vjazdu, ako aj zákazu státia na chodníku, zákazu státia na verejne prístupnej zeleni atď…, spočívajúce v upozorneniach vodičov na páchanie týchto priestupkov ako aj následne, v prípade opakovania sa týchto porušení, v objasňovaní a prejednávaní týchto priestupkov v priestupkovom konaní a ukladaní sankcií. Mestská polícia v Leviciach vyzýva vodičov motorových vozidiel na dodržiavanie predpisov v oblasti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky a na rešpektovanie zvislého a vodorovného dopravného značenia ako aj dodržiavanie povinností vodiča vyplývajúceho zo zákazov zastavenia a státia motorovým vozidlom na miestach, kde to zákon o cestnej premávke zakazuje.

Zdenko Lauroško, zástupca náčelníka Mestská polícia Levice



26. október 2016

*pt*

Považujete odpoveď samosprávy za postačujúcu? NIE ..toto co napisal p. Laurosko je bohapusty alibizmus a zneuzivanie situacie! Ano , ked niekto zaparkuje ako tuto niekto na fotke, nech sa paci. Ale robit z toho plosnu akciu hura systemom? Ako vravim, "toto je uz je vazne len a len o ludoch .. :O "

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania