Parkovisko na Vinohradoch

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
IVAN 01. novembra 2016

Chcem sa spýtať kedy sa už konečne začne s budovaním sľúbeného parkoviska na Vinohradoch na Hlbokej ulici namiesto toho dočasného ktoré bolo odstránené, už včera bolo neskoro pretože ľudia prichádzajúci večer z práce nemajú kde parkovať a mestská polícia tu vyberá pokuty za zlé parkovanie. Áno oni si robia svoju prácu ale mesto vôbec nerieši problém. Toto parkovisko by tu veľmi pomohlo hlavne vo večerných hodinách. A toto píšem za viacerých ľudí.

19. november 2016

Martin

Pán Mišák, prečo na tento podnet neodpoviete? Vy ste bol ten, čo presadzoval vybudovanie zbytočne predraženého parkovacieho domu, ktorý zabral miesta X autám a je veľmi slabo využívaný. Aký malo zmysel vybudovať parkovisko a potom ho zahádzať bordelom? Možno len zapchať ústa ľuďom, že? Len aby ste na toto raz nedoplatil. Váš koniec sa už blíži!!! Tak sa teraz musíte nahrabať, či?!?
30. november 2016

Odpoveď samosprávy

Stavebná suť v mieste dočasného parkoviska na Vinohradoch bola odstránená. V súčasnosti sa vypracováva dokumentácia pre územné rozhodnutie pre parkovisko Na Vinohradoch s počtom cca 100 parkovacích miest. Následne bude vypracovaná projektová dokumentácia pre stavebné povolenie a v roku 2017 sa plánuje jeho realizácia.

Ing. arch.Mária Navrátilová, vedúca odd. územného plánovania MsÚ Levice


30. november 2016

MsÚ Levice

01. október 2020

Martin Hebert

Problém je už vyriešený...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania