Vrak na parkovisku Ľanová - Textilná

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Z 20. apríla 2017

Sivý fiat marea na parkovisku Ľanová -Textilná. Stojí tam už viac ako 3 roky alebo aj viac, nemá platnú STK ani EK taktiež nemá nahodené špz. Zaberá parkovacie miesto, ktorých je aj tak málo. Auto je otvorené

21. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na mestskú políciu Levice

MsÚ Levice
26. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia vykonala v októbri 2016 šetrenie vo veci státia motorového vozidla Zn. Fiat Marea sivej farby, bez EČV na miestnej komunikácii na Ľanovej ul. v Leviciach.
Šetrením bolo zistené, že vlastník vozidla sa nepodrobil pravidelnej emisnej a technickej kontrole s motorovým vozidlom, čím si nesplnil povinnosť vyplývajúcu z § 21, ods. 1, písm b), Zák. č. 725/2004 Z.z. v znení neskorších predpisov. Mestská polícia Levice uvedenú vec odovzdala v októbri 2016 Okresnému úradu pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie ako vecne a miestne príslušnému orgánu k priamemu vybaveniu. Ďalej mestská polícia spracovala oznámenie o priestupku, ktorého sa dopustil držiteľ vozidla tým, že si nesplnil povinnosť bezodkladne zabezpečiť odovzdanie starého vozidla osobe vykonávajúcej zber starých vozidiel alebo spracovateľovi starých vozidiel v súlade s § 63 Zák. č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov a odstupuje vec Okresnému úradu, Odboru starostlivosti o životné prostredie ako miestne a vecne príslušnému úradu na objasnenie a prejednanie veci.


Mgr.Ján Marcinek, náčelník MsP Levice
26. apríl 2017

Z

A to od oktobra 2016 sa nic nedoriesilo? Nikomu to nevadi? Za 7 mesiacov sa nic nepohlo.to je zaujimave
27. apríl 2017

Z

Vrak tam stale stoji, zatial sa nikto nema k cinu, dokedy?!! Urcite je sposob ako to doriesit k spokojnosti ale nie necinnostou
03. máj 2017

Z

halooooooooooooooooooooooo !!!!!!!
19. jún 2017

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia Levice zabezpečila dňa 17.06.2017 odstránenie vozidla zn. Fiat Marea sivej farby,bez EČV, z miestnej komunikácie na Ľanovej - Textilnej ul. v Leviciach, držiteľom vozidla, na ktorom vozidlo narušovalo estetický vzhľad mesta.
Nesplnenie si povinnosti držiteľa vozidla zabezpečiť jeho odstránenie z miestnej komunikácie bude prejednané príslušným správnym orgánom v priestupkovom konaní.


MsP Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania