Dlhodobo stojaci vrak

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Julia 08. septembra 2018

Nepojazdny vrak stoji už vyše roka a zbytočne zabera parkovacie miesto .

11. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na Mestskú políciu Levice.

MsÚ Levice
25. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia Levice na základe Vášho podnetu vykonala šetrenie vo veci státia osobného motorového vozidla zn. ŠKODA Octavia Combi 1U , striebornej metalízy , evidenčného čísla vozidla NZ199CE na Tekovskej ul. v Leviciach. Osobné motorové vozidlo zn. NZ199CE, ktoré je zadokumentované na zverejnenej fotografii, je zaparkované na parkovacej ploche na Tekovskej ul. v Leviciach.
Šetrením bolo zistené, že vozidlo je spôsobilé prevádzky v cestnej premávke, nakoľko sa prevádzkovateľ vozidla podrobil v ustanovených lehotách bez vyzvania a na vlastné náklady pravidelnej technickej a emisnej kontrole spôsobom a v rozsahu ustanovenom všeobecne záväzným právnym predpisom, čím si nesplnil povinnosť vyplývajúcu z § 21, ods. 1, písm. b), zák. č. 725/2004 Z.z. o podmienkach prevádzky vozidiel v premávke na pozemných komunikáciách a o zmene a doplnení niektorých zákonov.
Tým že vozidlo stojí na parkovacej ploche na Tekovskej ul. v Leviciach sa prevádzkovateľ vozidla nedopúšťa žiadneho priestupku proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky.


Mestská polícia Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania