Divoká skládka 300 m od centra

Zodpovednosť za riešenie: Levice

V riešení
meno
Mária Dr.Naďová 08. septembra 2018

Na Koháryho ulici č.14 je od decembra 2016 skládka stavebnej sute. 8.5.2018 pribudka k nej "nová, čerstvá" skládka.Keďže nikto odvoz nerieši naši rómski občania skládku dopĺňajú vkastným odpadom. Polícia prejde Koháryho ulicou
denne 5- 8 krát. Načo je mestská polícia, ak nie na udržiavanie poriadku ?
Dom má majiteľa a nie je to Rôm.Polícia nie je schopná za 20 mesiacov vyzvať majiteľa,aby skládku odstránil. Žiadam okamžité odstránenie skládky majiteľom.

11. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ a Mestskú políciu Levice.

MsÚ Levice
11. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mestská polícia po zverejnení podnetu vykonávala šetrenie vo veci nedovoleného zaujatia verejného priestranstva na adrese Koháryho ul. č. 14 v Leviciach. Po objasňovaní a zabezpečení výsluchov podozrivých prejednala v priestupkovom konaní priestupok fyzickej osoby a uložila mu povinnosť odstrániť stavebný materiál a veľkoobjemovú nádobu na tekutiny z verejného priestranstva, čo sa aj do stanoveného termínu stalo.
Ďalej, poverený príslušník Mestskej polície zadokumentoval priestupok nedovolenej skládky drobného stavebného odpadu na adrese Koháryho ul. č. 14 v Leviciach a oznámil tento skutok vecne a miestne príslušnému orgánu odpadového hospodárstva v súlade so Zák. č. 79/2015 Z. z. o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov.

zástupca náčelníka, Mestská polícia Levice
12. december 2018

Odkaz pre starostu Levice

Majiteľ dal preč veľkoobjemovú nádrž na vodu a piesok. Druhá polovica stavebnej sute je tam dodnes. Posielam aktuálnu snímku.

Prosím Vás, prepošlite to samospráve. Ďakujem.

S pozdravom

M.Naďová
13. december 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Naďová,
ako je uvedené v druhej časti odpovede mestskej polície, riešenie nelegálnej skládky stavebnej sute je v kompetencii Okresného úradu, odboru životného prostredia, ktorému bol tento podnet v zmysle zákona odstúpený na riešenie.

MsÚ Levice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania