P.O. Hviezdoslava-cesta-neodhrnutá

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
*pt* 10. januára 2019

Pocas zimnej udrzby bol nahrnuty sneh do jazdneho pruhu, kde meter vysoka bariera tvori prekazku v jazde a z casti tiez blokuje priechod pre chodcov!
Tato situacia sa tu opakuje kazdorocne, odhrnace si tuto krizovatku mylia so skladkou snehu , ktora sa tu potom drzi aj niekolko tyzdnov. Ziadam docistit . Alebo to oznacte dopravnou znackou na vysmech celemu svetu.

10. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Bol odoslaný na riešenie na odd. životného prostredia a komunálnych vecí.

MsÚ Levice
10. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, priechod pre chodcov sme očistili od snehu a tým zabezpečili bezpečnosť chodcov na priechode. Zimnú údržbu Ul. P.O.Hviezdoslava zabezpečuje Regionálna správa ciest v Leviciach, ktorá je jej správcom. Na uvedený nedostatok počas výkonu zimnej údržby sme správcu upozornili .

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
11. január 2019

*pt*

mozno je spravcom SSC ale v praxi to robia traktory Vialle ... mimochodom, takto vyzera plocha pre zastavku autobusu MHD ...
11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Regionálnu správu a údržbu ciest sme oslovili, zatiaľ nemáme stanovisko. Čo sa týka autobusovej zastávky, dodávateľská firma zabezpečuje odhŕňanie autobusových zastávok na celom území mesta spôsobom uvoľnenia snehu zo zastávky, aby sme zabezpečili bezpečné nastupovanie do autobusov MHD. V časovej tiesni hrnieme sneh na kraj zastávok mimo priechodov pre chodcov, aby sme neobmedzili ich bezpečnosť. K odvozu snehu pristúpime až po dočistení mesta a mestských častí.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
17. január 2019

*pt*

pan administrator, ako mam oznacit , ze podnet sa vyriesil?
14. január 2021

*pt*

uvidime, ci sa tento podnet bude opakovat, zda sa ze dotycny cestar len zmenil posobisko a uz vycina v okrajovych castiach 😠
https://www.facebook.com/photo/?fbid=123884622895110&set=gm.1482871211918858

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania