M.R. Štefánika-detské ihrisko-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Levice

Vyriešený
meno
Iveta 26. augusta 2020

Pieskovisko, ktoré nevidieť - takmer splýva s terénom. Neudržiavané, zarastené burinou. Rozpadnuté. Na detskom ihrisku za M.R.Štefánika 21, 19, 17, 15, 13. Treba ho upraviť, opraviť.

27. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet.
Kto? odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice

Mestský úrad Levice
07. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v mesiaci september bude pieskovisko upravené.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí, Mestský úrad Levice
27. september 2020

Iveta

Dobrý deň. 27.9.2029 ešte stále vyzerá pieskovisko takto. Podľa oddelenia životného prostredia a komunálnych veci bude upravené v mesiaci september. Tak ešte máme tri dni na splnenie odpovede samosprávy.
28. september 2020

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
06. október 2020

Iveta

Dobrý deň. Samospráva odpovedala - " v mesiaci september bude pieskovisko upravené". Dnes je 5.10.2020. Pieskovisko nie je upravené. Počasie bolo na úpravu celý september ideálne. Tak počkáme do jari ?
13. december 2020

Iveta

Dobrý deň. 12.12.2020. Na pieskovisku sa pracovalo. Odviezli starý piesok. Doviezli nový piesok. Koncom týždňa okolo rozpadnutého betónového okraja spravili akýsi - asi drevený rám. Piesok je rozrytý, pomiešaný s hlinou. Terén okolo pieskoviska v horšom stave ako pri pridaní komentára (26.8.2020). Samospráva odpovedala, že to bude hotové v mesiaci september. Máme už december. Toto máme považovať za dokončenú prácu ? Veríme, že za toto nikto nezaplatil.
15. december 2020

Odkaz pre starostu Levice

Podnet bol opätovne odoslaný samospráve,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
16. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vo Vašej lokalite sme opravili dve pieskoviská. Oprava spočívala vo výmene piesku, osadení dreveného sedenia a lemu na existujúci betónový rám pieskoviska. Pri realizácii opráv došlo k čiastočnému narušeniu okolitého terénu, ktorý v jarných mesiacoch roku 2021 upravíme.
V roku 2021 je naplánovaná aj pravidelná údržba pieskovísk v zmysle platných právnych predpisov, ktorá spočíva vo vyhrabaní pieskoviska, pravidelnom prekopávaní a prelievaní čistou vodou. 

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
16. december 2020

Iveta

Dobrý deň. Pri realizácii opráv došlo k dosť podstatnému narušeniu terénu. Do jari sa to v takomto stave aj usadí. Bude sa to renovovať oveľa oveľa horšie.
A tiež je škoda ten nový piesok nepohrabať, nevyhádzať z neho hlinu - proste poriadne vyčistiť a urovnať teraz, keď je to čerstvé. Do jari sa tá hlina vplyvom dažďa, snehu .. zmieša s pieskom a potom môžete znova navážať nový piesok. Poveternostné podmienky sú zatiaľ stále dobré a stačilo by na to pol dňa statočnej práce.
09. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,  pieskovisko na sídlisku sme upravili a pravidelne ho prekopávame.

odd. životného prostredia a komunálnych vecí MsÚ Levice
09. august 2022

Iveta

Dobrý deň. Pieskovisko je v poriadku. Ďakujeme pekne. Akurát v vpravo je kopa zeminy, z ktorej si aj s bagrom prídu občas "odrýpať" zeminu.
Plné lístia je parkovisko. Upcháva pri búrkach kanál.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania