Okružná-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Levoča

Neriešený

parkovanie na chodníkoch aj napriek zákazu...na chodníkoch niekedy ostavaju také úzke medzery, ze kočiare neprejdu a ešte aj keď idu matky s deťmi na prechadzku či obyčajne chodci, tak musia chodiť hore dole z a na chodnik.
Preto mesto prosím o osadenie protiparkovacích zábran alebo zmenu dopravého značenia (resp. dopravných predpisov), či parkovacej politiky v tejto oblasti.

30. marec 2022

Tomáš

Nie je to jednosmerka? Auta maju parkovat vo dvore alebo na ceste.
30. marec 2022

Michaela Kuľová

Okružná-parkovanie-problémové

Parkovanie aut tesne pred zakrutou, čo brani bezpečnému rozhľadu..neraz sa stalo, že auto stojace auta obchadza a vtom zo zakruty vyleti auto...je to nebezpečne..a po dalsie parkovanie na chodnikoch je uz zakazane a i tak parkuju
01. apríl 2022

Barbora

Michaela Kuľová, súhlasím, rovnako takto parkujú pri polícii na ulici Michala Hlaváčka priamo v zákrute. Tam sa vyhnúť, ešte keď tam jazdí MHD, to je umenie. Vôbec nevidno, či zdola alebo zhora niečo ide,keď obchádzame v zákrute zaparkované autá.
14. apríl 2022

Lenka Strapková

Dobrý deň.

Podnet bol opätovne zaslaný samospráve.

Lenka Strapková
Administrátorka
Odkaz pre starostu
19. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
V roku 2021 došlo v uvedenej lokalite k zmene organizácie dopravy. V súčasnosti je na ulici Okružnej jednosmerná premávka, kde vodiči môžu parkovať po oboch stranách, ale cesta musí ostať prejazdná. To isté platí i o parkovaní na chodníku, kde musí ostať 1,5 m. pre chodcov. Zákaz parkovania na chodníkoch má schválený odklad a v platnosti bude od septembra 2023.
Hliadky Mestskej polície budú v danej lokalite vykonávať častejšie kontroly porušovania dopravných predpisov a zistené priestupky budú riešené v zmysle zákona.

Mgr.Robert Jendričák
Mestská polícia Levoča

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.