Chýba verejné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Lozorno

V riešení
meno
miso 08. apríla 2015

Dobrý deň, na Potočnej dlhodobo chýba verejné osvetlenie

09. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Veľmi dobrý návrh. Požiadavka bude zaradená na jednanie OZ a budem iniciovať doplnenie tohoto verejného osvetlenia. Predpokladaný termín realizácie doplnenia VO na Potočnej ul. predpokladám v 9. - 10. mesiaci tohoto roka.

Ľubomír Húbek
08. september 2015

Katarina

Pán starosta, ako to vyzerá s tými lampami na Potočnej? Deti už chodia do školy, autá tade hrčia stovkou, a dni sa skracujú. Budú tie lampy?
08. september 2015

Katarina

Pán starosta, ako to vyzerá s tými lampami na Potočnej? Deti už chodia do školy, autá tade hrčia stovkou, a dni sa skracujú. Budú tie lampy?
Poďte sa tadiaľ prejsť pešo večer po zotmení (o mesiac už bude taká tma aj o piatej, kedy tadiaľ chodí ešte kopa ľudí). Keby nebolo večer osvetlené parkovisko z hotela, nevidíte ani na dva metre.
Vopred ďakujeme.
14. máj 2016

Katarina

Uz ubehol rok, medzitym poslanci osvetlenie neschvalili. To si nikto neuvedomuje, aka je tato ulica frekventovana? Pritom v zime do aj zo skoly ci skolky, chodi sa po tme. Pri detskom ihrisku, kde ziadne auta chodcov neohrozuju, su lampy pomaly kazdych 5 metrov, vysvietene je to tam ako v Las Vegas. Smutne
16. máj 2016

Odkazprestarostu.sk Stupava

Zdravím Vás pani Katarína,

žiaľ obec Lozorno nie je súčasťou projektu Odkaz pre starostu už niekoľko mesiacov, nakoľko sami požiadali o zrušenie spolupráce. Všetky podnety treba teda zadávať osobne na obecný úrad, prípadne elektronickou poštou.

S pozdravom

Maroš Kramár
Administrátor portálu Odkaz pre starostu pre mestá Stupava a Malacky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.