Ortútska cesta-riešenie dopravnej situácie-dopravu spomaľujúce

Zodpovednosť za riešenie: Malachov

Neriešený
meno
Kamil Bartko 30. júna 2023

Tak ako aj na fotke vidieť, z jednej strany cesty je zábradlie a z druhej tam v podstate trvalo parkujú auta - a to nevraviac, že tá cesta je úzka na prejazd aj bez tých stojacich áut. Rozumiem, že auto treba niekde zaparkovať, ale toto je "trvalá prekážka". Veď ani nie je ako sa vyhnúť oprotiidúcemu autobusu. To nie je legálne parkovisko, ale cesta. Áno, nie je tam vyznačená značka zákazu, a to je ten problém, že verejna cesta sa stala priestorom na parkovanie. Proste to obmedzuje užívanie cesty. Prosím starostu o vyriešenie, nedá sa tam prechádzať a stále len trpnem keď tadial prechádzam, aby sa niečo nestalo mne alebo niekomu inému. Prosím nečakajte, kým sa niekomu niečo stane. Jednoducho tie zaparkované autá, ktoré "nič neporušujú", si legálne parkujú na ceste a blokujú ostatným prejazd.

03. júl 2023

Kamil Bartko

Aby toho nebolo málo, "parkovisko" na ceste sa predlžuje. Pomaly sa to stáva precedensom na legálne státie na okraji cesty po celej Ortútskej ceste. Nevraviac že cesta je už aj tak veľmi úzka na prejazd a chodci ktorí nemajú chodníky sú reálne v ohrození. Navrhujem na celú Ortútsku cestu dať dopravné značenie zákaz státia.
07. september 2023

Karol Nagy

Takže všetci z Ortútskej ulice, ktorí nemajú prístrešok pre auto alebo garáž, resp, viac áut než prístreškov alebo garáží, miest pre autá na vlastnom pozemku by mali parkovať na všetkých ostatných vedľajších uliciach v obci?
07. september 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Pavla Rachelová
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.