Vybudovanie parkoviska

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Neriešený
meno
miroslav 08. februára 2016

Mestská polícia necháva obyvateľom takéto odkazy aj keď parkujú v súlade s ustanoveniami zákona NR SR č. 8/2009 Z.z., preto by som chcel apelovať na kompetentných, aby vybudovali parkovacie miesta v lokalite medzi Štúrovou ul. a Jánošíkovou ul. v kvóte zodpovedajúcej zaľudnenosti a zastavanosti tejto časti mesta.

09. február 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v obytných zónach si musia vlastníci rodinných domov primárne zabezpečiť na svojom pozemku parkovacie miesta pre svoju nehnuteľnosť. Vašu žiadosť o vybudovanie parkovacie miesta zaradíme medzi ostatné žiadosti podobného typu. Po preverení vlastníckych vzťahov, príprave projektu a vyčíslení nákladov vás budeme informovať.


Ľubica Pilzová, hovorkyňa mesta
10. február 2016

miroslav

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Pre svoju rodinu mám zabezpečené parkovanie na svojom pozemku, ale keď príde ku mne napr. opravár, upratovačka, lekár, či sestra, alebo švagor na návštevu a zastavia pred mojím domom dostanú pokutu od mestskej polície?
10. február 2016

občan

V súvislosti so súrnym riešením parkovania na chodníkoch pred vlastnými rodinnými domami vyzývam Mesto Malacky, aby riešilo a zaoberalo sa tými vlastníkmi rodinných domov, ktorí si na uliciach gen. Svobodu, kpt. Uhra, Kukorelliho a priľahlých uliciach pričlenili k svojmu pozemku aj priestor, kde bol pôvodne chodník a túto časť pozemku si oplotili. Žiadam, aby Mesto Malacky oslovilo týchto nevlastníkov, aby si vyporiadali svoje majetkové vzťahy k týmto pozemkom.
11. február 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

ak máte podnet, ktorý chcete mestu Malacky nahlásiť, prosím využite na to náš formulár, aby sme podnet zaviedli do systému. Ďakujeme

https://www.odkazprestarostu.sk/malacky/pridat-podnet

Jakub Kmeť
[email protected]
18. január 2017

Majer

Len doplním že zopár ľudí v lokalite Kukoreliho a okolí má časť svojho pozemku vyhradenom na parkovanie. Problém je že tí čo parkujú na chodníkoch im znemožňujú vjazd na parkovanie. Na záver doplním, že kontrolu polície som tu za posledných 20 rokov nevidel.
27. august 2018

Obcan

Ulica Clementisa. Parkujuca dodávka na chodníku.
04. november 2021

Martin

Prosím o opätovné poslanie samospráve pre aktualizáciu stavu podnetu v riešení, nahláseného dňa 08.02.2016.
08. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom
Anna Rybáriková
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania