Vyznačenie parkovacích miest

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Milan 16. augusta 2016

Pred bytovým domom na Bernolákovej ulici 2423 je parkovisko. Na ňom však nie sú vyznačené jednotlivé parkovacie miesta, ktoré by zabezpečili rovnomerné parkovanie. Obyvateľom a používateľom uvedeného priestoru by istotne značenie pomohlo pri hľadaní miesta na parkovanie. Vopred ďakujeme.

16. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
parkovisko je už zaradené do plánu maľovania opravného značenia.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
25. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pracovníci spoločnosti Tekos po niekoľkých výzvach obyvateľom blízkej bytovky ako aj parkujúcim vozidlám vyzývajú obyvateľov, ktorí parkujú svoje vozidlá na uvedenom parkovisku, aby rešpektovali dočasný zákaz parkovania (max. 1 deň).
V prípade zaparkovaných vozidiel NIE JE MOŽNÉ vyznačiť parkovacie pruhy!
Ďakujeme za spoluprácu.

Matej Farkaš, MsÚ Malacky
02. september 2016

"Ištván"

Odporucam aby tieto vyzvy boli bud dorucene do schranok alebo vylepene na nastenky vo vchodoch, pretoze som ziadnu z vyziev pracovnikov Tekos-u nezaznamenal.
Dalej by som navrhol prenosne dopravne znacenie so znackami zakaz zastavenia s doplnkovou tabulkou s datumom prac, aby o tom boli oboznameni aj parkujuci z okolotych bytoviek a navstevnici.
11. október 2016

RF

Dobrý deň. Ako stály užívatelia parkovacích miest na uvedenom parkovisku považujeme vyznačenie pruhov za nevyhnutné. Zorganizovať, aby tam v potrebnom čase autá neparkovali nie je snáď až taký problém. Tekos sa môže inšpirovať od organizátorov motycyklových pretekov, kedy parkovanie zregulovali podľa potreby. Resp. p. Ištván ponúkol taktiež riešenie.Veríme, že už nebudú žiadne prieťahy a požiadavka občanov bude vyriešená. Vopred ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania