Vyznačenie šikmých parkovacich miest

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
Anna 27. júla 2017

Pri takom parkovaní sa mesto môže snažiť o vytvorenie parkovacích miest ako len chce, ľudia nepochopia, že aj ostatní chcú zaparkovať. Poprosím o vyznačenie šikmých parkovacích miest. Vhodné by bolo pokračujúce parkovanie v jednom kuse, ktoré by nadväzovalo na vyznačené parkovacie miesto pre ZŤP. Kontajnery, ktoré sú pred potravinami presunúť niekde na koniec. Najlepšie na miesto, kde bol pôvodne stánok poštovej novinovej služby. A získali by sme viac parkovacích miest a menej neporiadku na parkovisku, okolo kontajnerov.

31. júl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
značenie parkovacích miest na tomto parkovisku bolo zaradené do zásobníka realizácie dopravného značenia. V prípade dostatočného množstva finančných prostriedkov z rozpočtu mesta na tento účel bude značenie zrealizované.

Matej Farkaš, MsÚ
31. júl 2017

Anna

V prípade realizácie bude vhodné zabezpečiť aby tam neparkovali auta, aby bolo parkovisko vypratané a riadne označené, že sa bude značiť . Oznam vlastníkom bytov 2417(4 vchody od Veľkomoravskej) môžeme zabezpečiť, lenže tu parkujú z modrého domu z Veľkomoravskej ulice, zo žltého domu z Bernolákovej ulice, z potravín a aj tí čo idú do inkubátora a toto už zabezpečiť nevieme.
18. december 2017

Anna

Pripomínam sa ohľadom značenia parkovacích miest. Toho roku to asi nevyjde, tak verím, že na budúci rok sa na to nezabudne a podarí sa zabezpečiť viac parkovacích miest. Vzhľadom k presťahovanému Mestskému úradu je ešte zložitejšie zaparkovať. Problém bol večer, ale teraz už po celý deň.
09. február 2018

Odpoveď samosprávy

Na porade primátora bolo dohodnuté, že sa spustí komplexné vyznačenie parkovísk. Vzhľadom na to, že ide o značný rozsah bude značenie riešené postupne podľa harmonogramu dohodnutého so spoločnosťou Tekos.


Gabriela Bedard
MsÚ
09. február 2018

Anna

Keď sme už pri tom parkovaní, kedy bude možne si zakúpiť parkovacie miesto? Koľko by stalo jedno parkovacie miesto pre 1 byt? Koľko by stálo 2. parkovacie miesto pre ten istý byt? Ak by to bolo reálne, bude zakúpené miesto označené, a teda voľné iba pre toho, kto si zakúpi?
13. február 2018

Anna

Keď sme už pri tom parkovaní, kedy bude možne si zakúpiť parkovacie miesto? Koľko by stalo jedno parkovacie miesto, pre 1 byt? Koľko by stálo 2. parkovacie miesto pre ten istý byt? Ak by to bolo reálne, bude zakúpené miesto označené, a teda voľné iba pre toho, kto si zakúpi?
21. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, podmienky pre prenajatie si vyhradeného parkovacieho miesta sú uvedené vo (všeobecnom záväznom nariadení) VZN č. 5/2009 o parkovaní a státí vozidiel na verejných priestranstvách a miestnych komunikáciách v meste Malacky. Cena je stanovená podľa VZN č. 9/2015 o miestnych daniach a o miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady a závisí od plochy parkovacieho miesta. V prípade záujmu o prenájom vyhradeného parkovacieho miesta je k žiadosti potrebné doložiť:
- fotokópiu veľkého technického preukazu motorového vozidla (obojstranne),
- čestné prehlásenie overené notárom alebo na matrike (miestnom úrade), že žiadateľ nevlastní garáž, odstavné stojisko v garážovom dome, prípadne nemá garáž alebo garážové odstavné stojisko v prenájme v lokalite, v ktorej žiada o vyhradené parkovanie,
- situáciu širších vzťahov,
- okótovaný situačný nákres v mierke 1:200 (1:500) požadovaného miesta vyhradeného parkovania vo vzťahu k dopravnému značeniu, verejnému osvetleniu – projekt organizácie dopravy odsúhlasený v Dopravnej komisii okresu MA, ODI, OR PZ Malacky.


Ing. Chrenko, MsÚ Malacky
06. február 2020

Odpoveď samosprávy

Uvedené parkovisko bolo kompletne zrekonštruované.

Gabriela Bedard
MsÚ
06. február 2020

Anna

Ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania