Asfalt na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

Vyriešený
meno
rodáčka 09. mája 2018

Dobrý deň! Plynári rozkopali chodník pri vchode Záhorácka 61 a asfalt položili iba na jeho časť. Je pravda, že chodník bol už čiastočne poškodený. Na starom ešte svojimi mechanizmami urobili nové čerstvé praskliny, aby sa viac rozpadol. Nedokázali odpratať ani všetky kusy asfaltu. V MA sú chodníky v dezolátnom stave a plynári a vodári ich ešte pomáhajú doraziť. Plynárom by asi 1 m2 asfaltu chýbal, čo už. vďaka

11. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Miesto rozkopávky bude preverené u povoľujúceho orgánu a žiadateľ rozkopávkového povolenia bude vyzvaný k náprave a obnoveniu miesta.

Gabriela Bedard
MsÚ
18. máj 2018

rodáčka

vďaka, podnet promptne vyriešený, tlieskam

Vážená pani Gabriela Bedard,
poveriť spravovaním podnetov práve vás, bola tá najsprávnejšia voľba. Svoju prácu si robíte na jednotku. Odpovede sú konštruktívne a postačujúce. Pozorujem, že ste vyriešili aj podnety staršieho dátumu. Gratulujem. Do ďalšej práce vám prajem veľa síl a trpezlivosti.
24. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Vážená pani „Rodáčka“,
veľmi pekne Vám ďakujem za pochvalu. Vaše slová sú pre mňa potešením i povzbudením. "Moja" práca je výsledkom kooperácie tímu na čele s primátorom mesta Jurajom Říhom, takže Vás môžem ubezpečiť, že z Vášho vysvedčenia s jednotkou budú mať radosť aj moji kolegovia. Poslaním samosprávy je služba občanovi a Vaše slová sú dôkazom, že sa nám ho darí napĺňať.
Prajeme Vám rovnako veľa zdaru a všetko dobré.


Gabriela Bedard
MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania