Vodorovné značenie križovatka

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Andrea 23. mája 2018

Dobrý deň, prosím Vás pekne chcem sa spýtať, kedy sa dá do poriadku dopravné značenie na križovatke. (okrem iného). Je to v katastrofálnom stave, vodorovné značenie na križovatke nie je vôbec vidieť. Nie sú vidieť absolútne jazdné pruhy. Keď som sa na to pýtala dávnejšie, bolo mi povedané, že sa bude maľovať nové, na jar, ale v ktorom roku som sa zabudla spýtať. V tejto dobe si robím aj vodičský preukaz a vidím to ako veľký problém, nielen na križovatke. Osobne to považujem za hanbu, aby také mesto ako Malacky, ktoré má toľko obyvateľov, neustále sa buduje, zveľaďuje, malo "nezakreslenú" križovatku. Pridaný obrázok je ilustračný.
Vďaka za odpoveď.

25. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Úvodom si dovoľujeme podotknúť, že predmetná komunikácia, vrátane križovatky, je v správe slovenskej správy ciest a regionálnych ciest Bratislava. V súčasnosti sa pripravuje projektová dokumentácia na rekonštrukciu pravého ramena križovatky od Záhoráckej ulice, preto skúsime osloviť slovenskú správu ciest s požiadavkou na dočasnú obnovu vodorovného dopravného značenia.

Gabriela Bedard
MsÚ
25. máj 2018

Roman

Ja by som pridal ešte jeden detail - zelená pre chodcov sa aktivuje len po zatlačení tlačidla - to je nesprávne nastavené! Totiž ak to niekto nepozná, tak tam stojí aj dve zelené pre autá... Štandardne (na ostatných križovatkách, prechodoch) je toto tlačidlo používané na zmenu nastavenia prednosti áut a skrátenie času na prechod. Keďže táto križovatka ide v pravidelnom režime, tak by tam tie tlačidlá ani nemali byť a zelenú by mali dostať chodci vždy spolu s autami, ktoré idú paralelne. Je to už známy problém, no nik ho nerieši, prečo?
11. december 2019

Monika Ježková

Dobrý deň,

prosím administrátora o opätovné zaslanie samospráve - podnet je už dlhodobo označený ako - Neriešený.

Ďakujem veľmi pekne.
18. november 2020

Monika Ježková

Dobrý deň prajem,

prosím administrátora o opätovné zaslanie podnetu pre aktualizáciu riešenia na slovenskú správu ciest a regionálne cesty Bratislava, podnet je pridaný ešte v roku 2018 - a je dlhodobo označený ako neriešený.

Ďakujem veľmi pekne.
19. november 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný na Regionálne cesty BA a Slovenskú správu ciest.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
13. máj 2021

Katarína

Dobrý deň, rada by som upozornila na chýbajúce vodorovné značenie na hlavnej križovatke v Malackách, konkrétne zo smeru od Kostolišťa na nadjazd. Vodiči v pravom odbočovacom jazdnom pruhu prechádzajú pri odbočovaní do ľavého pruhu, čím vytláčajú vozidlá v ľavom pruhu do protismeru. Situáciu sledujem ako vodič už vyše roka, zažila som tam už x veľmi nebezpečných situácií a z toho dôvodu by chýbajúce značenie zabezpečilo bezpečný prejazd križovatkou. Ďakujem.
26. september 2023

Mesto Malacky

Dobrý deň,
Celá hlavná križovatka, ako aj vodorovné dopravné značenie prešli rekonštrukciou a sú obnovené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania