Státie na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Malacky

V riešení

Na ulici Ludwiga Angerera neustále stoja auta a bránia v ceste, pritom sú k dispozícii parkoviská. Poprosím, dať zákaz ako na Malom Námestí.

29. jún 2018

Odpoveď samosprávy

Ide o všeobecný problém, ktorý sa týka viacerých lokalít nielen spomínanej. Už dnes vodiči, ktorí odstavujú svoje vozidlá na komunikácii a nenechávajú zákonom predpísanú šírku jazdného pruhu, sa dopúšťajú priestupku. Je aj na Vašom uvážení, či daného priestupcu uvediete v oznámení príslušnej polícii. Do budúcnosti bude potrebné prijať celkové pravidlá parkovacej politiky mesta, ktorá však môže byť prijatá s veľkými vášňami, pretože mnohí obyvatelia a vlastníci rodinných domov nemajú zabezpečené adekvátne parkovanie pre svoje vozidlá.

Gabriela Bedard
MsÚ
09. júl 2018

Michal B

Dobry den,
ake je navrhovane riesenie tu popisanej situacie? Tiez byvam v tejto lokalite a auta zaparkovane na odfotenom mieste zvysuju riziko kolizie. Nevidno cez ne ked clovek vychadza z parkoviska za novou bytovkou, nevidno cez ne, ked clovek vychadza z bytovky (napr. s malymi detmi).
Situaciu je potrebne neodkladne riesit.
17. júl 2018

Poriadok Všade

Nijako. Aké by mohlo byť riešenie v Slovakistane a detto v Malackoch? Ak by to mala zobrať na svoje plecia samospráva mesta alebo dopravný inšpektorát alebo iná zodpovedná inštitúcia, tak bude 1 slovom jeden milión dôvodov prečo to nie je možné. Ak by to zobrali do rúk obyvatelia a občania, ktorým ide o bezpečnosť a poriadok, tak by naša milovaná inštitúcia “Pomáhať a chrániť” v spolupráci so sudcami išla po krku každému, kto si dovolil osadiť nejakú značku alebo namaľovať čiaru na zem. Ale hlavne že ide o občana, bezpečnosť a o “dobré miesto pre život”. Hanba! A nechápem tú demenciu na stavebnom úrade, že povolia vydať stavebné povolenie, kde povinne súčasťou bytovej/domovej jednotky nie sú automaticky dve parkovacie miesta(samozrejme developer si zohľadní v cene predaja nehnuteľnosti). Potom tam podnájomníci robia gerojov denno-denne, že to nie je ich problém. Majú podnájom a majiteľ si medlí ruky zo ziskov a že ušetril na cene parkovacieho miesta. Primitivizmus. V Japonsku vám nedovolia kúpiť automobil, pokiaľ sa nepreukážete vlastníctvom parkovacieho miesta. Dovi dopo. Koniec hlásenia. PS: Čakáme do bezvedomia. Takže nikdy. Nasr...dený obyvateľ ulice hore spomenutej...Proletáři všech krajin, vyližte si pr...!
16. august 2018

Občan

Ak si pozriete parkovanie v meste- stojí sa všade hlava nehlava.
Na chodníku oproti zmrzline pri polyfunkčnom dome stojí Q7, MSP?- je tam dodržaný 1,5 metrový priestor prechodného chodníka, tak to neriešia- odpoveď na telefonát.
Na písnikoch si spravili domáci z chodníka parkovisko, nenechávajú tam ani meter, hlavne že MSP chodí okolo a nič sa nedeje.
02. september 2020

Dušan Radovič

Ludwiga Angerera-parkovanie-problémové

Dokedy sa bude parkovať na ulici Ludwiga Angerera pozdĺž bytového domu, keď majú k dispozícii parkovné miesta na parkovisku?
02. september 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne otvorený a preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
25. marec 2021

Dušan Radovič

Dobrý deň p.Addová,
nezdá sa niekomu, že od 2.9.2020 bolo dosť času na odstránenie tohto problému?
Ja neviem, komu to mám ešte povedať? Možno na to nemáte kompetenciu, ale odteraz vám to teda budem písať každý mesiaca prepošlite to zodpovednej osobe. Tie autá tam stoja deň, čo deň.
30. marec 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom
Anna Rybáriková
Odkaz pre starostu
[email protected]
13. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Stav a možnosti riešenia podnetu preveríme u zodpovedného zamestnanca MsÚ. O zistených skutočnostiach Vás budeme informovať.
Kto? Útvar výstavby a životného prostredia, Odbor dopravy
Kedy? Apríl/Máj2021

Matúš Gelinger
ÚVaŽP
07. september 2021

Dušan Radovič

Dobrý deň,
už by ste mohli po 3 rokoch mať aj inú odpoveď a konečne tam osadiť značku alebo nakresliť žltú čiaru. To je naozaj taký zložitý problém???????
08. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne preposlali samospráve.

S pozdravom
Anna Rybáriková
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania