Vodorovné dopravné značky

Zodpovednosť za riešenie: Moldava

V riešení
meno
Melinda Mašlejová 22. augusta 2018

Dobrý deň. V prvom rade by som Vás rada pochválila za postupné skrášľovanie nášho mesta. Či už chodníky, opravené cesty, značky, zeleň, parkoviská... iné. Avšak mám na Vás jednu prosbu, požiadavku, a to : cesty sú síce zaasfaltované, chodníky upravené, ale všade na celom sídlisku chýba vodorovné dopravné značenie. Od Polície až po Severnú, tiež k Mestskému úradu, nie je ani jedna biela čiara na ceste ( plná, prerušovaná, iná ). Vodiči tak zastavujú a stoja hocikde, jazdia z jedného jazdného pruhu do druhého, pričom presahujú si autami do pruhov. Križovatku pri "kotolni" je veľmi obtiažne prejsť, lebo vodiči si ju "režú" šikmo, takže keď nezabrzdite, stane sa Vám nepríjemná vec, a to nehoda. Zakreslením čiar na ceste by sa tak vymedzili jazdné pruhy, každý pre svoj smer. S pozdravom...

22. august 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prijali sme Váš podnet. Oznamujeme Vám, že zakreslenie stredových čiar na ceste sme zahrnuli do plánu prác na jeseň tohto roku.
Ešte raz ďakujeme za podnet.

Ing. Henrieta Tóthová, asistentka primátora
29. august 2018

Igor

Ze budu ciary nevyriesi problem z prechadzania cez pomyselnu stredovu ciaru .Nevletim predda autom do znizenych kanalovych otvorov a do niektorych zatacok sa inak ani neda vojst.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.