Aktualizovať podnet
Skládka a drvenie asfaltových výrezov na SNP za kotolňou

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Skládka a drvenie asfaltových výrezov na SNP za kotolňou

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Vyriešený
meno
Blanka Říhová 30. septembra 2015

Na ulici SNP za kotolňou je skládka asfaltových výrezov, ktoré tam sústavne navážajú a drvia. O čo sa jedná? Kto to povolil? Bola k tomu vypracovaná nejaká štúdia zdravotných rizík na zdravie obyvateľov susedných panelákov?
Ten hluk a prach je obťažujúci a príroda zdevastovaná...

30. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Podľa informácií z Oddelenia výstavby a životného prostredia tieto aktivity súvisia s rekonštrukciou miestnych komunikácií v meste Myjava. Ide o medziskládkovanie asfaltu na mestskom pozemku, pričom tento materiál sa zrecykluje a bude použitý na opravu chodníkov v meste a úpravu komunikácií na kopaniciach. Do konca tohto roka bude asfalt zužitkovaný a z Vami spomínanej lokality odstránený.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
01. august 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Tento podnet je už dlhší čas vyriešený, ale tu sme o tom nepísali. Takže projekt rekonštrukcie miestnych komunikácií v meste Myjava bol z väčšej časti v tomto roku ukončený a dočasná medziskládka asfaltu v uvedenej lokalite na sídlisku Vŕšok bola zlikvidovaná. Na v súčasnosti zostávajúci starý asfalt a jeho drvenie sa využíva iná lokalita.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania