Aktualizovať podnet
Odstávka plavárne

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Odstávka plavárne

Zodpovednosť za riešenie: Myjava

Vyriešený
meno
Slávka Hazuchová 12. januára 2017

Je naozaj pravda,že sa vymieňa voda v bazéne? Všetci vieme,že pominulé roky sa voda nevymieňala, ale plaváreň bola zatvorená, preto lebo sa muselo kúriť na futbalovom ihrisku. Teraz je ihrisko pokryté snehom, takže sa nevykuruje. Prečo, sa teda nemôže kúriť v bazéne?

ďakujem za odpoveď

12. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Pravidelná polročná odstávka krytej plavárne sa realizuje niekoľko rokov a existovala aj pred tým, ako bol na štadióne vyhrievaný trávnik. Informácie o nej, ktoré mám od spoločnosti Samšport ako prevádzkovateľa mestského športového areálu, hovoria o údržbe bazénov či oprave zmiešavacích zariadení v sprchách. V minulých rokoch sa spomínala aj istá úspore energii počas zimnej odstávky. Váš podnet som odovzdal zástupcom Samšportu, aby prípadne informáciu doplnili. Ja viem zatiaľ toľko.

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
12. január 2017

Slávka Hazuchová

ďakujem za Vašu odpoveď.
12. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň želám!

Dopĺňam reakciu od Ing. Martina Černáčka, konateľa spoločnosti Samšport. Citujem:

"Odstávka krytej plavárne nemá vôbec súvis s vykurovanim futbalového ihriska, je v našich kapacitách prevádzkovať oba objekty súčasne. Odstávka krytej plavárne je z dôvodu pravidelnej ročnej údržby, keďže, bohužiaľ, bazén a zariadenia plavárne majú svoje roky a vyžadujú si pravidelnú údržbu. Druhým dôvodom je taktiež výmena vody a následná kontrola hygieny."

Marek Hrin, Mestský úrad Myjava
12. január 2017

Slávka Hazuchová

ešte raz ďakujem va Váš čas a prajem príjemný deň :-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania