Červeného kríža-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Námestovo

Vyriešený

Chcem nahlásiť nepokosene travnate plochy na ul. CK. Uz som pisal primátorovi, ale asi ma vela roboty.

16. jún 2020

Juraj

Pozdravujem, uz sa konecne niekto zobudi na meste a TS a pride si urobit svoju pracu ? Načo platime dane... Zobudte sa konecne.
18. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
trávnaté plochy v meste sa kosia počas priaznivého počasia postupne. Dnes začíname kosiť ulicu Červeného kríža. Ďakujeme za podnet. Za TS Mgr. Veronika Floreková

Technické služby mesta Námestovo
18. jún 2020

Juraj

Dobry den p. Florekova. Ďakujem za odpoved, ale je nepostacujuca. Travnik bol pokoseny prvy krat tento rok, myslite si, ze toto je sprave? Je to neustale sa opakujuci stav. Ak byvate v dome, kolko krat ste uz kosili. Je to pre mna nepostacujuca odpoved. Sme ini obcania ako nabrezie a ine casti? Preco preferukete kosenie vyzinacku, pred kosackou. Ja viem lebo trava siahajuca po kolena sa neda inak kosit, kedy sa kosilanpravidelne, nieje to problm a do konca aj rovne plochy sa tak kosia... Vasu odpoved bohužiaľ neprimam. Ziadam o napravu a konecne poriadnu pracu TS. Ved Vas platia z nasich dani.
18. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podľa § 3 zákona 220/2004 Z. z. o ochrane a využívaní poľnohospodárskej pôdy a o zmene zákona č. 245/2003 Z. z. o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia a o zmene a doplnení niektorých zákonov, povinnosť pravidelného udržiavania trávnatých plôch kosením najmenej 2 krát do roka kosíme trávnaté plochy v rámci zákona. Prajem pekný deň. Za TS Mgr. Veronika Floreková

Technické služby mesta Námestovo
21. jún 2020

Zuzana B.

Dobry den,

zalezi niekomu v tomto meste aj na tom, aby to tu nejak vyzeralo? Je pekne, ze sa dodrziava zakon, ale treba mysliet aj na esteticno, myslim, ze by to uvitali obyvatelia tohoto mesta.

Prajem pekny den.
22. jún 2020

Karol

Ja si myslím ze to v meste vyzerá pekne vchod do mesta ako aj námestie sú v poriadku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania