Antona Točíka-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: Nitra

Uzavretý

Auto stojí dlhodobo na konci ulice Antona Točika

28. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Ďakujem za Váš podnet ktorý som preposlala na riešenie mestskej polícii .
Prajem pekný deň.

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
29. apríl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
Mestská polícia predmetné vozidlo zaevidovala dňa 3.10.2019 a po vykonaní všetkých úkonov a zákonných možností bolo vozidlo dňa 23.1.2020 z miesta odtiahnuté. Skutočnosť, že vozidlo je opätovne na pôvodnom mieste relevantne zodpovie OKČ MsÚ Nitra.

S pozdravom náčelník MsP Erik Duchoň
05. máj 2020

Tomáš Mošat

Zdravím,
hneď oproti nahlásenému autu stojí druhé odstavené auto.
Je od neho asi 1.5m.
06. máj 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň opätovne preposielam vami zadaný podnet na riešenie odboru dopravy a MsP.
Prajem pekný deň.

S pozdravom za MsÚ Cok Steinemannová
29. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
vozidlo bolo odtiahnuté dňa 23.1.2020, ale majiteľ požiadal o vydanie vozidlo. Vozidlo mu bolo vrátené späť. Vzhľadom nato, že vozidlo opätovne stojí na jednom mieste viac ako 30 dní, sme opätovne vyzvali majiteľa predmetného vozidla na odstránenie, kde sme mu dali v zmysle zákona o odpadoch lehotu na odstránenie 60 dní od prevzatia výzvy. Výzva sa nám vrátila ako neprevzatá v odbernej lehote a musíme teraz počítať 60 dní od vrátenia výzvy a až potom môžeme vozidlo odstrániť.
S pozdravom

Zuzana Bédiová
odbor dopravy
29. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Prajem pekný deň, mestskej polícii tento podnet nepatrí, vykonali sme všetky úkony smerujúce k odstráneniu vozidla z verejného priestranstva, pričom dňa 23.1.2020 prišlo k odstránenie vozidla zmluvnou odťahovou službou na určené parkovisko. Na dôvod vrátenia dlhodobo nepojazdného vozidla späť na pôvodné miesto jeho státie je potrebné kontaktovať OKČ MsÚ v Nitre. Nedá mi ďalej nespomenúť nevyužívanie kompetencií štátnej správy na úseku riešenia vrakov, keď predsa existujú zákonné možnosti vyradenia vozidiel z evidencie motorových vozidiel, toto vozidlo nemá 4 roky neplatnú TK a EK a stále má evidenčné tabuľky...Okresný úrad ???? DIPZ ???? Mestská polícia za uplynulý kalendárny rok riešila 408 dlhodobo nepojazdných vozidiel a vrakov, zaujímala by ma štatistika iných inštitúcií, ktoré v tejto problematike môžu konať a ........

S pozdravom náčelník MsP Erik Duchoň

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania