Lesná-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Neriešený
meno
Jozef 02. júna 2021

Tento pohľad sa mi vyskytol dna 31.5. o 12.25hod /obrázok hore. / z auta v jazde smere od ul vajanského na ul Nábrežnú pred bytovkou č 80 , pán prebehol pred autom v ruke s mikrovlnkou na druhu stranu cesty kde už pár dní bolo vyložené kus sedačky /čo je asi normálne / a tam položil ,ja som zabrzdil a na otázku že prečo tam vykladáte veď 150 metrov je zberný dvor G.Betlehgena ,som dostal odpoveď : je zatvorené . A pri tom na chodníku pracovalo asi 15 pracovníkov firmy Brantner a vôbec nikoho to nezaujímalo nikto nič nevidí veď príde traktor a zoberie .Prosím toto riešiť a možno by sa zmestilo aj do vyložených zberných kontajnerom čo asi bolo zbytočne umiestňovať .

30. jún 2021

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme, že ste reagoval správne a to, že odpad nepatrí mimo kontajnerov. Zberový dvor samozrejme má svoje prevádzkové hodiny, ktoré je potrebné dodržiavať, pritom elektroodpad je možné vhadzovať aj do kontajnerov určených na tento druh odpadu ( nachádzajú sa aj na ulici G. Bethlena, S.H. Vajanského...).
Mesto ponúka všetky dostupné kontajnery na triedené odpady a zmesový komunálny odpad, je to iba na obyvateľoch, či si chcú svoje prostredie zachovať čisté. V prípade, že budete svedkom vytvárania čiernych skládok, neváhajte prosím kontaktovať mestskú políciu.

S pozdravom



Mestský úrad Nové Zámky
Odbor komunálnych služieb

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania