Chodník zničený od koreňov stromov

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
silvia 21. apríla 2015

dobrý deň,
chcela by som upozorniť na chodník zničený od koreňov stromov na ulici Komenského č. 2. ide o korene starých líp, ktoré stále viac nadvihujú chodník, ktorý tým ničia, spôsobujú problémy aj pri otváraní brány a v neposlednom rade sú nebezpečné pre chodcov.

22. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 15177 a postúpený na Odbor komunálnych služieb. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k problému presnejšie.

Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
26. apríl 2015

Martin Vyžinkár

Vážená pani NM, som chodec ktorý občas chodí po ulici Komenského. Staré lipy na tejto ulici sú krásne a vôbec ma neohrozujú. Ak som chodec ohrozujú ma autá parkujúce v meste na chodníkoch, zle nastavená svetelná signalizácia ktorá mi dáva 10 sekúnd na prechode pre chodcov, nepríjemné je mi ostré slnko na ulici bez stromov. Akým spôsob by mohli staré stromy ohrozovať chodcom? Skúste mi to prosím vysvetliť. Prechádzať ulicou pod starými stromami je predsa príjemné. To stromoradie tvorí ulicu a patrí na ňu. Chodník je možné opraviť, bránu je možné opraviť. Stromom trvá desiatky rokov kým narastú do rozmerov ako sú na vašej ulici. Byť Vami bol by som na stromy na Komenského ulici pyšný. Stromoradie na Komenského ulici je nádherné a cenné.
26. apríl 2015

silvia

Vážený pán Vyžinkár,
súhlasím s Vami. Staré lipy sú krásne, nič proti nim nemám. vadí mi zničený chodník (viď fotky). býva tadeto mnoho starých ľudí, ktorí sa potkýnajú na takýchto chodníkoch a aj ja ako mamička na materskej dovolenke mám problém sa prejsť po takomto chodníku kočíkom. áno, chodník sa dá opraviť - presne to by som chcela. áno, brána sa dá opraviť - ale kto nám to uhradí? prispeje nám mesto alebo Vy? a ešte raz s Vami musím súhlasiť, stromoradie na Komenského ulici je nádherné a cenné. chceme si ho ponechať, ale chodník treba opraviť.
26. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
predmetná oprava chodníka na ul. Komenského č.2 v Nových Zámkoch bola zaradená do harmonogramu prác a bude zrealizovaná do 30.07.2015.


Ing. Gabriela Maceková
odbor komunálnych služieb
28. apríl 2019

Veronika Sedláčková

ulica Komenského prešla rekonštrukciou chodníkov po oboch stranách cesty v celej dĺžke

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania