Park pri starej tržnici - smetné nádoby bez dna

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Vyriešený
meno
Martin Vyžinkár 17. augusta 2015

Dobrý deň, v parku pri Starej tržnici sa často povaľuje rôzny odpad: od PET & sklenených fliaš cez rôzne obaly až po injekčné striekačky (!!!!). Kontrola parku vo večerných hodinách by nebola na škodu. Rovnako aj oprava smetných nádob bez dna (foto príloha) by vzhľadu parku prospela. Drevené smetné nádoby do parku pristanú, no je potrebné ich opraviť – ľudia ich totiž považujú za funkčné (napriek absencii dna) a odpad do nich odhadzujú. Mimochodom, v parku je 4 či 5 nefunkčných drevených smetných nádob a len jedna bežná kovová.

18. august 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Bol zaevidovaný pod číslom 46445 a postúpený na Odbor komunálnych služieb. Po preverení skutkového stavu sa vyjadríme k problému presnejšie.

S pozdravom


Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
17. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

obdržali sme podnet ohľadom smetných nádob v parku na Nám. Slobody pri starej tržnici.
Lokalita je pravidelne dočisťovaná pracovníkmi na aktivačných prácach.
Odbor komunálnych služieb MsÚ v Nových Zámkoch objednal opravu drevených nádob na odpad, ako aj obnovu veľkej hojdačky u akademického sochára, ktorý je autorom tohto diela.
Oprava sa má uskutočniť do konca novembra 2015.
Mesto Nové Zámky bude uvedenú lokalitu sledovať a dočisťovať, v budúcnosti plánuje s rekonštrukciou aj ostatných prvkov tohto diela.

S pozdravom,



Hildegarda Vanyová
odbor komunálnych služieb
07. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň!

V dňoch 05.04.2016 a 06.04.2016 sa uskutočnila rekonštrukcia parku na Nám. Slobody. Boli opravené, obnovené, prebrúsené a natrené drevené nádoby na odpad, hojdačky malé aj veľká, preliezka, ako aj lavičky autorom a dodávateľom tohto diela ak. sochárom J. Kliským.

S pozdravom


Hildegarda Vanyová
Odbor komunálnych služieb
07. apríl 2016

Martin Vyžinkár

Krásna práca. Posledné dni som chodil denne okolo a videl ako majstri pracujú - nechali po sebe pekné dielo a park krajší než bol. Výborné.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania