Výtlky na ceste

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Beata Pálmaiová 19. apríla 2016

Záhradkári záhradkárskej osady Zelený raj prosíme kompetentných, aby sa v nej upravila komunikácia, pretože sú tam také hlboké výtlky, že je problém prejsť osobným autom i bicyklom.

21. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Vážený pani Pálmaiová
ďakujeme za Váš podnet. Zaoberá sa ním Odbor komunálnych služieb, o jeho priebehu Vás budeme informovať.

S pozdravom


Nikoleta Makaiová
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
25. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Mesto - Mestský úrad Nové Zámky má vedomosť o nevyhovujúcom stave nespevnenej účelovej komunikácie v rekreačno – oddychovej oblasti „Zúgov – Zelený raj“. Ohľadom úpravy povrchu danej komunikácie obdržal odbor komunálnych služieb písomnú žiadosť od JUDr. Lamačku, ako aj e-mailovú žiadosť od majiteľov záhrad. Komunikácia o ktorú sa jedná, je v správe Slovenského pozemkového fondu Bratislava. Odbor komunálnych služieb sa naň písomne obrátil ako na organizáciu, pod správu ktorej daná komunikácia prináleží dňa 04.04.2016 so žiadosťou o opravu predmetnej nespevnej účelovej komunikácie. Odbor komunálnych služieb situáciu sleduje a má záujem na jej doriešení.
S pozdravom

Ing. Kmeťová Iveta
Odbor komunálnych služieb
21. jún 2016

Terézia Lamačková

Dobrý deň. Som rada ,že odbor komunálnych služieb sleduje situáciu to však náš problém absolútne nerieši .Za bývalého vedenia mesta stačilo dať podnet vedeniu a mesto celý problém promptne vyriešilo tak, že v spolupráci s firmou Brantner zabezpečilo vyrovnanie prístupovej pozemnej komunikácie pomocou pracovného stroja .Bola by som rada keby táto informácia pomohla pri Vašom záujme o doriešenie nášho problému. Ďakujem
28. február 2020

František Tóth

To, že Odbor komunálnych služieb situáciu sleduje, je len výsmech záhradkárom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.