Parkovanie

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

Uzavretý
meno
Marek 18. októbra 2017

Prosim o vyriesenie vodicov dvoch vozidiel ustavicne parkujucich na asfaltovej ploche za panelakom Rolnicka 9. Ako prijazdovku vyuzivaju chodnik alebo travnatu plochu. Hned vedla je detske ihrisko a za panelakom to mestska policia nema ako vidiet. Dakujem

19. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň ďakujeme za Váš podnet, bol odoslaný na Mestskú políciu.

S pozdravom
Peter Kijaček
sekretariát primátora mesta Nové Zámky
20. október 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
MsP nie je oprávnená riešiť motorové vozidlá porušujúce Zákon č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke, § 4 Povinnosti vodiča, ods. 3. Všetky motorové vozidlá, ktoré parkovali v danej lokalite MsP riešila tak, že privolala hliadku OO PZ SR Nové Zámky, resp. sme postúpili prípad na doriešenie DI PZ SR Nové Zámky.
Vzhľadom k skutočnosti, že v danej lokalite je veľmi zlá situácia ohľadom parkovania motorových vozidiel, MsP hľadá možnosti, aby tieto prípady porušovania zákona mohla riešiť.
Z uvedeného dôvodu sme navrhli príslušnému odboru MsÚ osadiť dopravnú značku B 1 „Zákaz vjazdu“ na príjazdovú cestu pri technickej budove.
Zároveň dávame návrh na zmenu dopravného značenia na Roľníckej ulici. Vymeniť dopravnú značku B33 „Zákaz státia“ v určenej časti ulice na dopravnú značku IP 15 b „Parkovisko – čiastočné parkovanie na chodníku pozdĺžne“ ! Chodník neplní svoj účel, chodci ho nevyužívajú !
Navrhovaným opatrením sa predíde prípadom parkovania a používania motorových vozidiel na miestach, kde to nie je povolené !


S pozdravom

Mgr. Jozef Tököly
náčelník MsP

27. október 2017

Moje

Ty fotograf

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania