J.Kráľa-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Nové Zámky

V riešení
meno
Peter 12. marca 2019

Arogancia
Dobrý deň chcel by som podať podnet na prešetrenie oprávnenia parkovania na tomto parkovacom mieste na ulici J. Kráľa. Na uvedenom parkovacom mieste parkuje dlhšiu dobu motorové vozidlo s inou ŠPZ. Rovnako či je morálne v poriadku parkovanie automobilu taxi služby v ktorej pracuje na vyznačenom mieste nakoľko tento automobil nevlastní. Všetci dobre vieme že parkovanie v danej lokalite je dosť problematické a takéto správanie už hraničí s akoukoľvek slušnosťou. Ďakujem

13. marec 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet.
Vami zistený a sfotodokumentovaný prípad neoprávneného státia motorového vozidla taxi služby na vyhradenom parkovacom mieste pre osobu so zdravotným postihnutí postupujeme na ďalšie riešenie na DI OR PZ Nové Zámky, nakoľko sa jedná o porušenie Zákona č.8/2009 o cestnej premávke a o zmene a doplnení niektorých zákonov § 137, ods. (2) Porušenie pravidiel cestnej premávky závažným spôsobom, písmeno q) !
Z dôvodu rýchleho riešenia prípadov porušenia pravidiel cestnej premávky Vás do budúcnosti žiadam aby ste podobné zistenia ihneď nahlasovali na telefónne číslo 159 – MsP. Tento spôsob je osvedčený a efektívny.


S pozdravom

Mgr. Jozef Tököly
náčelník MsP Nové Zámky
15. marec 2019

Peter

Zaujimave na tom je to ze majitel parkovacieho miesta uz nevlastni ziaden automobil-zosrotovany a aj tak poziadal o bezplatne parkovacie miesto nakolko je ztp co mu mesto predlzilo a tak si s radostou zadarmo na ukor nas vsetkych parkuje s automobilom taxi sluzby v ktorej pracuje. Je to fer ze mesto nevie vobec ze tento pan nevlastni automobil? Tato inf. je overena!!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania