Bratislavská-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý

Zdravím. Vie mi dať niekto vysvetlenie prečo sa po opravy komunikácie neopravili aj priľahlé parkoviská? Takto to vyzerá na prechode pre chodcov. Celý zatopený, takže je nemožné prejsť. Múdri plánovači čo kládli asfalt tak namiesto toho aby sa zarovnal s parkoviskom, ktoré nie je opravené, tak radšej vyspádovali sklon cesty aby sa trafili. A výsledok po daždi je... Takže poprosím kontaktné osoby zo správy ciest BSK a vy ako mesto to môžete reklamovať!!!

16. január 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

Pre zaslanie podnetu samospráve prosím odstráňťe zo znenia podnetu urážky a útočný tón.

Ďakujeme.
Admin
16. január 2023

Ivan Šrank

Lepšie?
17. január 2023

Daniel

Táto Bratislavská od kruháča po križovatku Komenského/Drevárska, je tak strašný paškvil všetkého. Nechutné, neregulované reklamné tabule všetkého druhu doslova všade. Neupravené, totálne rozbité "parkovisko" a ako čerešníčka na torte je to čo je na tej fotke. Voda všade, radosť pre peších. A takisto by tam bolo vhodné nasvietiť aj ten prechod pre chodcov na moste, je tam totálna tma a ľudí tam je ledva vidieť.
19. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. Regionálna komunikácia II/502 Bratislavská, prechádzajúca cez mesto Pezinok, NEPATRÍ mestu Pezinok, ale Bratislavskému samosprávnemu kraju.
Opravu a údržbu zabezpečuje: Správa ciest BSK, Čučoriedková 6, Bratislava.

Čo sa týka parkoviska na mestských pozemkoch, zasielame nasledovné:
december 2017 zaradené do rozpočtu na rok 2018: Projektová dokumentácia na vybudovanie plochy parkoviska + chodníkov na Bratislavskej ul. = od kruhového objazdu pri Lidli po Drevársku ul. I. etapa 10.000,-€.
Vybudovanie plochy: parkoviská + chodníky na Bratislavskej ul. = 150.000,-€.
Máj 2018 dodaný projekt od spracovateľa DAK - Elena Horváthová: Úprava Bratislavskej ulice a priľahlých spevnených plôch .
Jeseň 2018 ZRUŠENÁ VÝSTAVBA parkoviska a chodníkov na základe protestu obyvateľov proti výrubu stromov a záberu časti zelene - trávnikov.

O tom, kedy sa bude realizovať investičná akcia sa informujte u poslancov mestského zastupiteľstva Pezinok za Váš volebný obvod.

S pozdravom

Oddelenie stratégie a životného prostredia
Mestský úrad Pezinok
19. január 2023

Ivan Šrank

Ďakujem za info.
20. január 2023

Ivan Šrank

Okrem toho že som už písal kompetentným za ten prechod,tak v prvom rade to má riešiť mesto Pezinok. Stojí tam voda a my ľudia tadiaľ prechádzame!!! Tie parkoviská sú iný problém!
23. február 2023

Ivan

Žiadam mesto Pezinok, Oddelenie stratégie a životného prostredia
Mestský úrad Pezinok, aby oslovilo Správu ciest BSK, Čučoriedková 6, Bratislava a dalo podnet k vyriešeniu popísaných podnetov - zatopený prechod pre chodcov a chýbajúce osvetlenie prechodu. Prosím, už sa tento "horúci zemiak" nesnažte hádzať späť na obyvateľov mesta. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania