M.R. Štefánika-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Vyriešený
meno
Emil Pícha 11. apríla 2023

Zo stojiska za M. R. Stefanika 28 uz dva mesiace neboli odvezene plasty a kuchynsky odpad. Nehovoriac o tom, ze odpadove nadoby su kapacitne nedostatocne, najma ak v nich konci odpad z obchodov a restauracii v okoli. Ani unikatna zelezna odpadova nadoba na sklo tam asi nepatri

12. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. Žltá nádoba na plasty patrí právnickej osobe a teda nemá byť využívaná obyvateľmi bytového domu, teda kapacita objednávateľovi stačí v prípade, že tam nevyhadzuje odpad nikto iný. Vývoz danej nádoby je podľa žiadosti objednávateľa a nevieme ho ako Mesto ovplyvniť.
Vývoz kuchynského odpadu je reklamovaný u dodávateľa, ktorý zabezpečuje vývoz danej kategórie odpadu. Vzhľadom nato, že na ulici Záhradná bol kuchynský odpad vyvezený, je to chyba na strane dodávateľa.
Budeme Vás informovať o vyvezení kuchynského odpadu.

S pozdravom

Oddelenie stratégie a životného prostredia
Mestský úrad Pezinok
28. apríl 2023

Eva Diviaková

Záhradná-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Pri vývoze odpadu tento kontajner ignorujú najmenej 3 týždne
22. december 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mesto dalo upratať danú nádobu. Vzhľadom nato, že je určená na kuchynský odpad a nachádzali sa v nej aj odpady iných kategórií, dodávateľská firma smetnú nádobu nevyniesla. Po vytriedení nevhodného odpadu, sa vývoz uskutočnil a naďalej sa uskutočňuje.

S pozdravom

Technické oddelenie
Mestský úrad Pezinok

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania