M.R. Štefánika - lavička namiesto vyrúbaného stromu

Zodpovednosť za riešenie: Pezinok

Uzavretý
meno
Maria 14. februára 2020

Dobry den
dnes boli vyrubane 2 chore stromy, prave prebehli rychlo a profesionalne. Dakujeme.
Chceme len upozornit, ze v tomto priestore by boli velmi vhodne na umiestnenie laviciek s drevenym plotom. Je to z dovodu vyssieho poctu nakupujucich, mamiciek s detmi, kocikmi. Castokrat deti ked cakaju vonku vybehuju aj na cestu. Sme tu my ako predajna s bytovym textilom a potrebami pre deti + chranena dielna, vedlajsi farmarsky obchodik, restauracia, obchod s oblecenim.... Vela kupujucich sem chodi s bicyklami, nemaju si ich kde odkladat, alebo babicky sem chodia s manzelmi, ... Bolo by velmi fajn tento novy priestor vyuzit na posedenie pri novych stromcekoch, alebo by sme tu vedeli aj vysadit stalozelene rastlinky a starat sa o zelen.
Dakujeme

17. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Mária, ďakujeme za váš podnet, budeme vás informovať o možnostiach riešenia.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora
17. február 2020

Tomáš

dobrý deň, pokiaľ sú tie kmene dobré, tak by sa mohli použiť na lavičky, sochy - v Tomášove ich takto pár majú. trebalo by ich ponúknuť nejakým rezbárom, s tým že by sa im zadala téma
27. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, stromy boli vyrúbané v najužšom centre mesta v tzv. Pamiatkovej zóne Pezinok. Na jeseň 2020 bude za vyrúbané stromy zrealizovaná náhradná výsadba stromov, doplnenie lavičiek a zábran na okraji záhonov Mesto Pezinok zváži. Ďakujeme.

Mgr. Veronika Štrba Škultéty
Referent komunikácie a protokolu
Kancelária primátora

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania